Donderdagtraining 16 juli 2020

As donderdag gaat het gebeuren.. de eerste MTBA donderdagtraining van 2020!! Ondanks alle Covid beperkingen zitten de gemaakte kilometers bij de meeste mensen wel goed. Ook op de dinsdagen worden weer lekker kilometers en uren weg getikt. Onze Kex heeft in Zwitserland zelfs weer een etappekoers afgevinkt. Het gaat dus de goede kant op..

Daarom is nu de perfecte tijd om naast de gemaakte kilometers weer te focussen op wat specifieke aspecten van het mountainbiken. In de donderdagtraining gaan we werken aan techniek en inhoud. 

Hoe zit het bij jou?.. Beheers je inmiddels die perfecte bunny-hop? En klik jij altijd in één keer in of moet je vaak nog wat zoeken voordat je vast in het pedaal zit? Merk je dat je vaak net wat tekort komt bij het uitrijden van de bocht of wil je werken aan kracht of souplesse? Dit kan.. 

Het uitgangspunt van de donderdagtrainingen is dat iedereen kan trainen op zijn/haar eigen niveau. Ben je gretig of juist toe aan wat meer rust, wij doen ons best om dit in de trainingen te passen.

Vertrek: 19:00 (vanaf de nieuwe locatie Scoutingterrein achter de Boerderij)


* Ook voor de donderdag hanteren we een aanmeld beleid, zodat er overzicht is van wie er naar een training komt. De lijst delen we nog via de MTBA-app.


Reacties