MTBA Bootsurvivalcrosstrailtraining 22-12-2018


Degene die er bij waren eind 2014 voelen de spierpijn waarschijnlijk al spontaan weer opkomen. Het was met andere woorden een legendarische dag. Reden genoeg dus om dit initiatief, als (soort van) sportieve afsluiting van het seizoen, nieuw leven in te blazen.

Wat gaan we doen: circa 1,5u dwalen door Sonsbeek en Zypendaal, met onderweg de nodige oefeningen gericht op bootcamp/core/cross/trail etc. De nadruk zal dus niet liggen op snelheid en km's, maar op (vooral samen) een beetje lol maken. Als je nu in staat bent om enigszins soepeltjes een uurtje te hobbelen, kun je zeker mee. De totale looptijd en km's zullen meevallen en we passen het tempo dan ook aan op de minst snelle hazewind onder ons.

Exacte starttijd en -locatie volgt nog, i.c.m. eventuele andere aanwijzingen! Laat het hier even weten wanneer je mee doet.

*UPDATE*

* Start: 09:30 bij de Sonsbeek Villa. Neem voor de zekerheid wat oude handschoenen mee. Je fiets kun je eventueel bij de Villa stallen.

* Na de run eindigen we weer bij de villa, waarna we met z'n allen (lopend of met de fiets) nog even langs Floor & Ronald gaan om de verloren energie weer aan te vullen ;-)



Reacties

Een reactie posten