MTB Museum Arnhem



Afgelopen weekend een bezoekje gebracht aan het Mountainbike Museum hier in Arnhem. Voor degenen die er nog niet zijn geweest: absolute aanrader! Zie voor openingstijden en andere details: http://www.mountainbikemuseum.nl/

Jeroen heeft een collectie van 700 MTBs en daar zitten echt hele bijzondere exemplaren bij zoals een zijspan MTB, Slingshots, Fat Chance, GTs, etc. etc. Ik denk dat er in Europa geen grotere en gavere collectie is als deze en het is om de hoek!!!

Hier een paar foto's om een beeld te krijgen:



























Reacties

  1. Leuk om dit weer eens onder de aandacht te brengen Bart :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Cool he Stef. We (MTB Club Discovery) hebben ergens begin jaren 90 de Grundig Worldcup georganiseerd op de skiberg in Landgraaf. Het vestje hebben we geschonken aan Jeroen. Ook hadden we een Grundig "inschrijvingen" bordje meegenomen, een on-one frame en nog wat handel. Erg leuk.

    Echt uniek dit museum en ik zit te denken of we Jeroen niet op e.o.a. manier kunnen helpen. We hebben natuurlijk weinig tijd allemaal, maar het is ook helder dat hij het op deze manier moeilijk kan volhouden. Food for thought...Moeten we maar 'ns bespreken met de groep.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super gave foto's! Erg stom, maar ben er ook nog niet geweest. Van de winter zeker eens tijd van maken want lijkt me mooi eens te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten