MTBA trophy XCO na Nieuwkuijk

Zie hier de bijgewerkte stand na de paasbike in Nieuwkuijk waarin de resultaten zijn verwerkt van de matadoren die geen paaseieren aan het verven waren. Ben benieuwd naar de verhalen!

Reacties

  1. Het verhaal: pijn bij het starten tot aan de finish. Gelukkig is nieuwkuijk sinds 1993 tot aan nu geëvolueerd in een redelijk gevarieerd rondje, waarbij je gewoon, zoals je net las, kapot gaat van begin tot eind. Als je dan goede benen hebt word je 12e, en anders word je dat niet ;) (zoals ik)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met een start om 9:30 was het al vroeg opstaan.. en zat er zowaar ijs op de voorruit van de auto.. Bij aankomst in Berlicum gaf de thermometer 3C aan.. Afzien was het voor ons Amateurs die eigenlijk middag starters zijn.. ;-)

    Koers ging bij mij redelijk, maar ik mis nog wat wedstrijdspanning.. :-) Bij de start zat ik er aardig bij en kwam ik na een half rondje ongeveer als 24e door, hierdoor hoefde ik in tegenstelling tot vorige keer geen kracht te verspillen met rare inhaal acties. In het draai en keer werk in het bos was het vol aanpoten, maar in de rechte stukken kon ik iedere keer wat opschuiven. Met nog één ronde te gaan was de taart eigenlijk op, maar vreemd genoeg was dit bij andere rijders nog meer het geval. Zo kon ik in de laatste kilometer toch nog 3 plekken opschuiven en op een mooie 13e plek finishen (het XC doel zit erop voor dit jaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je was wel lekker warm bij de start Joene? Als je naar Berlicum rijdt maar start in Nieuwkuijk? :) :)

    Mijn Nieuwkuijk ging als volgt: toen jullie gingen starten lag ik net enkele uren kei gaar in bed! En toen jullie finishte kwam ik er uit :). Maandag was ik van plan nog even te gaan kijken, maar 3 dagen paaspop had zn tol geëist en ik heb dus niks meer gezien :):)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha.. nog steeds wazig van het vroege opstaan denk ik.. ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten