MTB-Arnhem 2013/2014

Het jaar 2013 is bijna afgerond en tijd voor een korte MTB-Arnhem terugblik. Al met al hebben we weer een zeer geslaagd jaar gehad. Dit seizoen veel XC-wedstrijden, marathons of gewoon lekkere tochten/trainingen op de dinsdag en donderdag gereden.
En daarnaast natuurlijk ook vele niet zo bike specifieke hoogte punten zoals de BBQ bij het clubkampioenschap marathon in Battaille des Ardennes, het gezamelijk wokken of de keren bieren na een training.
Bij deze willen we jullie natuurlijk ook bedanken voor de enthousiaste deelname en de betrokkenheid het afgelopen jaar. Met deze terugblik kunnen we dan ook mededelen dat we in 2014 weer op dezelfde voet doorgaan!
 
De beste wensen en een sportief 2014,
MTB-Arnhem
 
 
Ps. als je bovenstaand bericht niet per mail hebt gehad (of op een verkeerd mailadres), dan klopt je mailadres niet meer in de lijst. Graag even het juiste adres dan doorgeven via mtb.arnhem@gmail.com.

Reacties

  1. Iedereen een gezond en sportief 2014 toegewenst. Dank ook voor alle input in 2013 en ik hoop dat we in 2014 weer veel samen kunnen trainen en andere sport of sociaal gerichte alternatieven kunnen ontplooien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor het uitstippelen van de mooie routes op dinsdag! Fijne feestdagen en een gezond 2014 !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb echt genoten van 2013 en heb nu al weer zin in 2014. Dank iedereen en de beste wensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Voor mij was 2013 de kennismaking met een groep sportieve en enthousiaste mountainbikers. Mooi en gezellig! Kijk uit naar 2014, beste wensen allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We zijn lekker bezig! Van mtb trainingen tot bier gerelateerde activiteiten! Ik heb veel zin in 2014!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb me met veel plezier aangesloten bij deze enthousiaste, fanatieke en sociale ' club'! THNX!! Nu alweer zin in de avondtrainingen in het nieuwe jaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten