Grand Raid Godefroy 09-sep-12

Wie gaat de GRG rijden aanstaande zondag? Deze marathon in Bouillon is onderdeelvan de RWP cup. De lange afstand is 160km(!) en de halve 70km. Zie ook: http://www.x-free.be/epreuves/grand-raid-godefroy.htm?lng=en

Reacties

  1. Deze stond eigenlijk niet op mijn planning ivm marathon in Zwitserland. Aangezien de fut er een beetje uit is bij mij en het weer omgeslagen is in CH (sneeu op de toppen) twijfel ik of ik de halve in Bouillon ga rijden. Als er meer mensen gaan helpt me dat zeker met de motivatie. De start voor de 70 is om 8:45 en aangezien het 3,5 uur rijden is is het wel vroeg op of daar kamperen of hotelletje. Heb wel een plekje vrij in de auto. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Kex, leuk man!! Almar en ik gaan ook de 70km meepakken. Bij mij is de fut er ook een beetje uit, en bouw zo het seizoen nog even lekker rustig af. Wij gaan zaterdagmiddag weg, zodat we daar nog relaxed een hapje kunnen eten. En gezien de mooie voorspellingen pakken wij een nachtje kamperen.

    Kernwoorden; lekker eten, biertje erbij.. beetje ouwe hoeren en zondag ook nog een mooi stukkie toeren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is er ergens een camping of iets dergelijks?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben van plan te gaan, ook voor de halve. En bij mij moet de fut er nu juist ín komen, mijn siezoen begint pas!;-) Dus als ik mee kan rijden of v.v.: hoor het graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Er is een camping redelijk dichtbij, maar wel bult op :-) (aan de Vieille Route de France, voor de tunnel onder het kasteel de weg omhoog volgen) Vorig jaar werd er ook door veel mensen op het terrein zelf gekampeerd (maar weinig faciliteiten volgens mij).. dus camping klinkt nu nog wat beter..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Krijg er zin an. Arnout laat maar weten.

    Camping Moulin de la Falize dus. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @KeX: ik moet nog ff in conclaaf met Karen, maar hoe laat wil je eigenlijk vertrekken zaterdag?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vrij vroeg, ivm tentje opzetten en inschrijven en wat losrijden aldaar. Dacht gezien de afstand aan ergens in het eind van de morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wij rijden rond 1uur weg uit Arnhem, geloof ik.. rekening houden met 4uur rijden, zijn we 5uur daar, 5min tentje opzetten, 17:15 aan t bier.. Pasta party begint om 18:30 (maar wellicht is een eettentje leuker?), inschrijven kan tot 20:00.. Wat losrijden doen we wel richting het eten.. ;-) Bellen van te voren wel effe..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hmmm....dat wordt voor mij te vroeg zoals de plannen nu zijn; we zouden met het gezin naar een pretparkje in Doetinchem zaterdag. Maar aangezien Karen niet goed kan lopen ivm een gescheurde kuitspier moeten we nog ff bekijken of dat wel door gaat. Kom er zsm op terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mannen ik rij zondag de 90 km. Althans dat is het plan en wilde ´s morgens heen rijden. Nog iemand die zondag heen rijd?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten