Volgende fase MTB-Arnhem!


Hey bikers!

Zoals jullie, als het goed is, hebben gemerkt zijn we dit voorjaar live gaan proefdraaien met MTB-Arnhem. De dinsdag- en donderdagtrainingen worden enthousiast bezocht, maar het blijkt dat het voor velen nog onduidelijk is wat MTB-Arnhem precies is.

MTB-Arnhem is een beweging die is ontstaan uit het pure mountainbike gevoel, een beweging die wars is van teveel regulering en structuur. Na het eerste half jaar is het tijd voor de eerste evaluatie en de belangrijkste conclusie is dat we op deze trail door willen gaan. Dat betekent echter niet dat we helemaal zonder afspraken verder willen gaan. Dat ene noodzakelijke beetje structuur dat we willen toevoegen is vastgelegd in het manifest van MTB-Arnhem.

Het manifest zal worden toegevoegd aan de website en zal per e-mail naar de huidige bijdragers worden toegestuurd. Nieuwe prospects kunnen een e-mail sturen naar mtb.arnhem@gmail.com.

Wat wordt er van de bikers van MTB-Arnhem verwacht?

Het antwoord is simpelweg dat je je conformeert aan het manifest en je eenmalig aanmeldt. Lees daarom het manifest aandacht door en reageer op deze e-mail met de volgende gegevens:


Ja, ik en het manifest zijn hele dikke matties.

Voornaam:
Achternaam:
Blognaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Noodnummer (ICE):

Iedereen die zich (met een ICE) al heeft aangemeld zal dit nog een keer moeten doen. Dit omdat er veel onvolledige gegevens zijn doorgestuurd. De blogspot en het bijdragersbestand zal eenmalig een keer helemaal leeg worden geveegd zodat we met een schone lei kunnen beginnen.

Als laatste verdient punt negen van het manifest nog eens extra aandacht. De kracht van MTB-Arnhem is de mate van betrokkenheid van haar bikers. Kijk daarom ook eens goed wat jij kan bijdragen aan de feestvreugde!

Cheers, MTB-Arnhem.

Reacties