Dinsdagavondtraining 5 juni 2012

Dinsdag, als het gewoon weer droog is, gaan we gewoon weer de boze buitenwereld in op onze uit geëvolueerde velocepides. Met een beetje geluk stijgt het kwik ook weer wat en mogen we weer gewoon braaf plezier hebben. We starten om 19:00 bij de boerderij voor een rondje mariendaal, riverside, hemelseberg. Tot dan.

Reacties

  1. Oh, is bij mij in de achtertuin! Maar ik pas deze keer. Kleding is nog niet schoon van de 24uurs van zondag en ben mn wonden nog aan het verzorgen. Was onderuit geschoven in de eerste ronde in een poging bij de kopgroep te blijven...grote schaafwonden op links...en toen moesten we nog 23 3/4uur! Anyway, have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heftig.. respect man!
    (wel sneu dat je maar 1 setje kleding hebt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kleding was nog heel, gelukkig. Heb al mn fietskleding smerig gekregen (5 setjes). Diepe buiging voor mn lieve vrouw die het allemaal weer schoonmaakt!

    Die eerste ronde was wel vet gaaf, ondanks die val. Het ging echt super. Na 24 uur hadden we de 4e plek bij de funners (van de 12 teams). Snachts rijden was zo ongelovelijk mooi met twee vette lampen (1x stuur, 1 x helm).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. er bestaat een kans dat ik erbij ben, maar daarmee ook een kans dat ik aangekomen in OB vrij rap weer afbuig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten