De kou komt eraan!!! Gepost door Joene op januari 25, 2012 Link ophalen Facebook X Pinterest E-mail Andere apps Dus even een belangrijk vraagstuk:Weet iemand wat het vriespunt van bier is? In verband met mijn 'walkinfridge' ;-) Reacties Lars26 januari 2012 om 08:42Jeroen,Bier bevriest al bij een paar graden onder nul. Zie onderstaande grafiek voor het vriespunt tov het percentage alcohol.Freezing PointEthanol Concentration(% by volume) 0/10/20/30/40/50/60/70/80/90/100Temperature(oC) 0/-4/-9/-15/-23/-32/-37/-48/-59/-73/-115Ik heb die fout ook als een eerder gemaakt om bier even snel te laten koelen, zie http://24.132.114.123/photo/Groet,LarsBeantwoordenVerwijderenReactiesJoene26 januari 2012 om 12:57Haha.. die is vet.. Bier-ijs! Gat in de markt ;-)Dan maar snel opdrinken dat bier..VerwijderenReactiesBeantwoordenBeantwoordenLars26 januari 2012 om 14:45Ik heb het bier-ijs nog wel uit het flesje geschept om te proeven. Was best nog wel te doen, maar wel een raar gevoel aan de tong.BeantwoordenVerwijderenReactiesBeantwoordenFrenkystyle28 januari 2012 om 11:25In centraal en zuid amerika houden ze bier altijd een graad of 4 onder 0. Zelden een bevroren biertje gehad. Wel een beetje smakeloos. Maar ik hoor graag wanneer ik je inloopkoelkast mag komen testen!!BeantwoordenVerwijderenReactiesBeantwoordenLars3 februari 2012 om 03:41Joene, Hoe gaat het met de koelkast van je? Al ijspilsjes gemaakt.BeantwoordenVerwijderenReactiesBeantwoordenLars3 februari 2012 om 03:41Joene, Hoe gaat het met de koelkast van je? Al ijspilsjes gemaakt.BeantwoordenVerwijderenReactiesBeantwoordenJoene4 februari 2012 om 08:33Ik heb de Hertog Jan naar binnen gehaald.. De Grolsch staat als experiment nog buiten.. en het gaat nog goed ;-)BeantwoordenVerwijderenReactiesBeantwoordenReactie toevoegenMeer laden... Een reactie posten
Jeroen,
BeantwoordenVerwijderenBier bevriest al bij een paar graden onder nul. Zie onderstaande grafiek voor het vriespunt tov het percentage alcohol.
Freezing Point
Ethanol Concentration
(% by volume) 0/10/20/30/40/50/60/70/80/90/100
Temperature(oC) 0/-4/-9/-15/-23/-32/-37/-48/-59/-73/-115
Ik heb die fout ook als een eerder gemaakt om bier even snel te laten koelen, zie http://24.132.114.123/photo/
Groet,
Lars
Haha.. die is vet.. Bier-ijs! Gat in de markt ;-)
VerwijderenDan maar snel opdrinken dat bier..
Ik heb het bier-ijs nog wel uit het flesje geschept om te proeven. Was best nog wel te doen, maar wel een raar gevoel aan de tong.
BeantwoordenVerwijderenIn centraal en zuid amerika houden ze bier altijd een graad of 4 onder 0. Zelden een bevroren biertje gehad. Wel een beetje smakeloos. Maar ik hoor graag wanneer ik je inloopkoelkast mag komen testen!!
BeantwoordenVerwijderenJoene, Hoe gaat het met de koelkast van je? Al ijspilsjes gemaakt.
BeantwoordenVerwijderenJoene, Hoe gaat het met de koelkast van je? Al ijspilsjes gemaakt.
BeantwoordenVerwijderenIk heb de Hertog Jan naar binnen gehaald.. De Grolsch staat als experiment nog buiten.. en het gaat nog goed ;-)
BeantwoordenVerwijderen