We gaan weer beginnen met de MTBA ritten! Help ons en vul het document in.


Beste MTBA-ers,

Met DLD als eerste 'MTBA activiteit' van het seizoen en de bijbehorende conditie is het tijd om door te pakken. 

Vanaf dinsdag 30 juni starten we de dinsdagritten weer op!

Dit doen we in groepjes van 8 of minder (exclusief voorrijder) en op een iets andere manier dan jullie gewend zijn. Dit vanwege de Corona beperkingen.

Beperkingen en aanpassingen
Wij houden er niet van om het te hebben over wat niet kan, maar toch moet het even.

Kom niet naar de training als jij of je gezinsleden klachten hebben die op Corona zouden kunnen duiden. Iedereen weet inmiddels wel over wat voor soort klachten dat gaat. Bij twijfel, niet komen.

Waar we ook niet op zitten te wachten is dat je onderweg in de groep je neus leegt. Dat was sowieso toch al niet fris. Dus als het snot je voor de ogen wordt gereden, laat je dan even afzakken. Of denk na over een andere groep ;)

Voor buitensporten gelden geen limieten (meer) in aantallen personen, maar wij houden het dus bij 8. We moeten 1,5m afstand houden en de voorrijders moeten overzicht kunnen bewaren.

Nieuwe startlocatie
Vanwege de ruimte die we nodig hebben bij het verzamelen kiezen we ook voor een andere startlocatie voor de dinsdagritten. We starten bij de Scouting (SBV-Kanstanjegroep). Die is te vinden aan de Parkweg, naast/achter de Vlindertuin.

Aanmelden van tevoren
En dan de belangrijkste verandering. We gaan de rest van dit seizoen werken met aanmeldingen vooraf. Dit om te voorkomen dat er op dinsdagen te grote groepen op pad gaan of dat we ter plaatse politieagent moeten spelen.  

In de MTBA app-groep wordt iedere zondagavond een shared-doc gedeeld waarmee iedereen zich kan inschrijven voor een groep. Het shared-doc is voor iedereen zichtbaar.

Wil je graag een plekje in groep 1, 2 of 3 vul je naam dan in bij de groep die het beste bij jou past.

Is de groep vol, maar wil je wel komen biken, zet je naam dan op bij de reservegroep, dan zien anderen dat ook.

Inventarisatie animo
Om te inventariseren hoe groot de animo is zullen we vandaag ook een shared-doc delen. Deze vind je hieronder en in de MTBA appgroep. Vriendelijk verzoek om die even in te vullen uiterlijk aanstaande zaterdag.

Starttijd
De starttijd van de dinsdagritten blijft voorlopig 19u. Tegen het einde van augustus gaan we een kwartiertje eerder van start.

Donderdagtraining
We beginnen met de dinsdagritten en als dat éénmaal goed loopt en er blijkt behoefte dan starten we mogelijk 2e helft zomer de donderdagtrainingen ook weer op.

Deelname is op eigen risico
MTBA is geen vereniging maar een beweging. MTBA organiseert niet maar faciliteert. Dat betekent ook dat iedereen die deelneemt aan de activiteiten zelf verantwoordelijk is voor z'n eigen gezondheid en alles wat hij of zij doet. Dat neemt niet weg dat we op elkaar letten, rekening met elkaar houden en, belangrijk in deze tijd, elkaar de ruimte geven.

Houd die conditie vast en kom naar de dinsdagritten
We hopen op een goede maar behapbare opkomst! 

Nogmaals. MTBA houdt niet van regels, maar in deze bijzondere periode ontkomen we er niet aan. Maar niks staat ons in de weg om volop te genieten en lol te hebben tijdens de uitdagende trainingen in één van de mooiste gebieden van Nederland!



Reacties