DLD #moraal #afterstory Doe hier je verhaal!


Wat een prachtige editie van DLD hebben we met zijn allen meegemaakt. Zo vet om te horen hoe iedereen het grens verleggen heeft ervaren. Zoveel verschillende verhalen, die bij Allard, in de fantastisch ingerichte tuin weer bij elkaar kwamen.

Ik heb gehoord van toevallige groepsvorming en teambuilding, van noodgedwongen moeten opgeven, van iemand die 's avonds door z'n vriendin de trap op geduwd moesten worden. Ik heb mensen gezien die compleet naar de zak waren en ik heb mensen gezien die fluitend binnenkwamen na 12 uur (of meer) fietsen.

Er zijn mensen die 3 rondes hebben voltooid, of 3 verschillende fietsen hebben gebruikt. Er zijn mensen die op het punt stonden om op te geven, maar toch maar weer door gingen (en daarna nog een keer).

Kortom, iedereen heeft een verhaal. Er is al  hilarisch gevlogd en er is nagepraat met de mond vol heerlijk malse spareribs van Joost. Maar er is nog veel meer dat we niet van elkaar weten, maar wat ontzettend leuk is om met elkaar te delen. Iedereen zal het leuk vinden als je je verhalen en anekdotes op deze pagina deelt.

Aan iedereen die erbij was a big thanks!!

Of je nou hebt deelgenomen of hebt meegeholpen organiseren, met zijn allen hebben we er een onvergetelijke ervaring van gemaakt. De meest bijzondere DLD editie tot nu toe!

Reacties