DLD updates & upgrades


Wie Strava in de gaten heeft gehouden of regelmatig naar de Live Slow Ride Fast podcast luistert, zal het niet zijn ontgaan, 30 mei was Dirty Kanzelled, een soort van langste dag, georganiseerd door Laurens ten Dam & Friends.

20 juni is onze eigen DLD en er zijn een paar upgrades:

Upgrade 1) er komt ook een gravellus. (gezien het grote succes van DK en de eindeloze mogelijkheden in onze omgeving kunnen we niet achterblijven)

Upgrade 2 (misschien/wellicht) Een bike through bbq, ja je weet toch, mogelijk gemaakt door grillmasters Allard en Joost. Om het verbrandde vet na 1 ronde weer wat aan te vullen.

Upgrade 3) De routes zijn iets langer geworden😅. Er wordt zo achterlijk veel gefietst dat je met 400km in de week de MTBA top 10 nog maar net haalt. Reken op 4 a 5 uur per route. Extra lang is extra genieten.

Verder is het supersimpel. 
Zet je fiets(en) klaar, je wekker op tijd en start om 6 uur straight, solo, of met je matties.

Oh ja. Zorg voor goede navigatie (of navigator) en eventueel een extra accupack (voor je benen). And be self supported💪🏻

De routes worden de zondag voor DLD bekend gemaakt in de MTBA appgroep!

Cheers!

Reacties

  1. Die drive through bbq klinkt geweldig!! Ik word alleen wat onzeker over de uitbreiding van de afstand (als reactie op 400 wekelijkse km's.....), extra lang is extra lang afzien denk ik dan ;-(

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten