Nog 5 weken.. (31 maart eerste MTBA training)

Ja, nog 5 weken en dan gaat de klok weer om.. voor ons het sein om de dinsdag en donderdag trainingen weer op te starten. Natuurlijk is het principe helder, en zo niet wordt dat terug bladerend in de blog je vast wel weer snel duidelijk. Voor 2020 worden er weinig wijzigingen doorgevoerd, maar zijn er toch wat zaken mede te delen.


Aan de voorrijders wordt Francis toegevoegd, die natuurlijk ook alle paadjes als zijn broekzak kent. Voor de donderdagtrainingen heeft Ninko op dit moment helaas te weinig tijd om nog structureel training te geven. Het mooie is dat we inmiddels zo'n breder basis met ervaren rijders hebben, dat er altijd wel iemand aanwezig is om het voortouw voor een rit of training te nemen.

Het principe blijft verder voor 2020 gelijk. We rijden dinsdag een mooie rit met voorrijder. Afhankelijk van de groepsgrootte in 2 of 3 groepen. Dit jaar gaan we proberen om een stabieler verschil te maken tussen groep 2 en groep 1b. Hopelijk hebben we hier de opkomst voor.
Verder roepen we iedereen op om ook op de donderdag trainingen te komen. Juist het herhalen van lastige passages (waar op dinsdag in één keer voorbij gereden wordt) maakt je echt technisch beter. En wellicht nog wel het mooiste is dat iedereen gewoon op eigen niveau kan trainen door het gebruik van de circuitjes. Eén van de MTBA uitgangspunten is natuurlijk ook "het toerniveau ontstijgen"!

Dus.. nog 5 weken.. exact een mooi trainingsblok om je vorm nog wat op te krikken. Daarnaast is natuurlijk op 7 maart de seizoenstart met de Bar-end marathon Apeldoorn (of te wel een mooie training voor de eerste MTBA di-rit :-)

Wij hebben er iig al zin in.. hopelijk jullie ook!


Reacties