MTBA "schoeisel" aanbieding Update: Ze zijn binnen, en kunnen opgehaald worden!

MTB Arnhem aanbieding DMT Shoes

"Vroeger" hadden we nog weleens aanbiedingen van Gripgrab speciaal voor de MTBA leden. Dit was echter alweer een tijdje geleden en dus vond ik het weer eens tijd om met iets nieuws te komen. Als sponsor op het shirt moeten we toch af en toe met iets moois komen. Afgelopen week kregen we de nieuwe schoenen collectie van DMT onder onze ogen. En wat een toeval, alsof ze het expres doen, allemaal in MTBA kleuren! :) Manivelo heeft samen met DMT een actie bedacht. Uiteraard staat iedereen hier vrij in, maar ben je net op zoek naar nieuwe schoenen voor komend jaar, dan is dit  wellicht een goed moment om een keus te maken! Bij interesse van minimaal 8 personen gaat de aanbieding door.
Hieronder informatie over de schoenen. DMT bevindt zich in het hogere segment mountainbike en raceschoenen en maken daarom alleen schoenen met carbon zool en een top afwerking, verwacht dus geen "instap" modellen met kunststof zool. 
- De KM1 is het topmodel, met een anatomische carbon zool die als een "kuip" om je voet heen zit. Hierdoor is de zool super stijf. Het bovenwerk is een speciale "knit" stof die zich goed vormt naar de voet zonder drukpunten en een onderliggend web systeem zorgt ervoor dat de krachten van de BOA goed worden verdeeld. Banden specialist Michelin verzorgt de noppen onderop de schoen. Joene rijdt ondertussen al een jaar met deze zool rond, en zelfs na veel lopen tijdens de Transmaurienne vertekend de zool nog geen opvallende beschadigingen liet hij me laatst weten.
Verkrijgbaar in een Oranje (voor de hardcore MTBA-ers), of een zwarte versie met oranje details. 295gram per paar
KM1KM1KM1
De MH1 is een "Hybrid", waarmee ze bedoelen dat de voorkant van de schoen de zelfde Knit structuur heeft, en de achterkant voorzien is van een microfiber hiel en instap constructie. Deze achterkant is wellicht iets duurzamer en meer bestand tegen impact of krassen van buitenaf. Deze schoen sluit je met twee BOA's ipv één. Alhoewel de Knit structuur op alle schoenen ook voorzien is van een harde laag die de geweven constructie beschermd. De zool is exact hetzelfde als die van de KM1. In het zwart met oranje details of zwart met witte voorkant. 300gram per paar
MH1MH1
Als "instapper" de KM3, ook voorzien van een volledige Knit bovenkant met beschermende toplaag. Super goed ademende schoen. De schoen sluit je met één Boa. De schoen heeft een iets andere zool, geen anatomische kuip maar een iets vlakkere variant (zoals vergelijkbaar in alle schoenen). Door de carbon constructie wel ook erg stijf. De noppen zijn van DMT zelf en zijn in dit geval ook vervangbaar. Verkrijgbaar in zwart met oranje details of lichtblauw met oranje details.285gr per paar
KM3KM3

De prijzen van de schoenen zijn:
KM1: van €309 voor €249
MH1: van €259 voor €209
KM3: van €199 voor €159
Als bonus krijg je bij alle schoenen nog een setje zwart oranje DMT sokken!

Er is ook nog een downhill en een freeride schoen van DMT. Interesse?

[Vloeken in de kerk modus aan] Zou er ook interesse zijn voor raceschoenen? [modus weer uit}

Als er voldoende animo is wilde ik voorstellen om in de week van 18 t/m 23 november één of twee pas avonden te houden.

Ik hoor het graag. Laat even weten of je interesse hebt met een reactie op de blog! 
Uiteraard geld de actie alleen voor MTBA leden ;).

Update 11-12-19: De bestelde schoenen zijn binnen en kunnen opgehaald worden!

Reacties

  1. Zien er gaaf uit. Zal fijne schoen zijn. Mooie actie. Kan voor volgend seizoen wel een nieuw paar gebruiken.

    Ik heb behoorlijk smalle voeten. Hoe verhouden deze schoenen zich bijvoorbeeld tot de pasvorm van Sidi? Breder? Smaller? Of ongeveer hetzelfde?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Denk vergelijkbaar als Sidi. Heb zelf ook best smalle voeten, die anatomische zool zat vorig jaar ook in mn race schoen, paste perfect. De voorvoet is wel wat breder om ruimte te geven voor je tenen enzo. Die andere zool heeft echt weer andere pasvorm. De bovenkanten zijn wel super flexibel dus sluiten wel goed aan om je voet. Ik zou zeggen: passen, dan weet je t :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil graag vloeken in de kerk. Hopelijk zijn er meer met mij en ben benieuwd wat je te bieden hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zijn er nog dames modellen of is DMT genderneutraal 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Floor, ik zal het even aanvullen met een serie raceschoenen ;).
    Britt: Genderneutraal uiteraard :). Wel in halve maten vanaf maat 37! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Interesse in de KM1, waarschijnlijk een 43 (heb hier een setje DMT M5 in 44 en die zijn te groot. Passessie wordt lastig op korte termijn. Overleggen wel ff. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nog even een update voor de gene die interesse hebben voor een raceschoen. Die prijzen schelen gelukkig niks van de mountainbike modellen.
    De techniek/bovenwerken zijn bijna het zelfde (materiaal gebruik etc).
    De zool is iets anders, uiteraard door het ontbreken van noppen...
    De prijzen zijn dan als volgt:
    KR1: van €309 voor €249
    SH1: van €259 voor €209
    KR3: van €199 voor €159

    De pasmodellen zijn overigens binnen, te proberen bij Manivelo Wielersport, dus vanaf nu tot en met 23 november kan er gepast/besteld worden. Het is puur een aanbieding voor MTBA om er lekker gesoigneerd uit te kunnen zien ;). De actie kan helaas wel alleen doorgaan bij 8 minimaal 8 personen/paar. Dus hopelijk halen we dit :).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten