MTBA Italia Party: zaterdag 22 juni




Na de mega gezeligge BBQ bij Onnooooh vorig jaar op de langste dag, kunnen we dat uitstekende recept natuurlijk best recyclen. 

Twee mooie events in het weekend van 22 en 23 juni zijn de ideale gelegenheid om wederom een gezellig MTBA+ uitje te organiseren. Lekker ouwehoeren over fietsen en aanverwante zaken in het weekend van DLD de Montferland Marathon.

Omdat de DLDers flink wat calorieën moeten aanvullen en de Montferlanders moeten stapelen, organiseren we een heuse MTBA Italia party op zaterdag de 22e juni. Het eten wordt verzorgd door een cateraar. En de bbq gaat waarschijnlijk ook nog ff aan voor de vleesliefhebbers. We pakken flink uit natuurlijk. Want we moeten 'verantwoord' diëten😛 

Als locatie hebben we dit keer het Mountainbikemuseum in Schaarsbergen, waar de altijd enthousiaste Jeroen van Roekel alles uit de kast gaat halen om het ons naar de zin te maken. 

Bij goed weer, lekker buiten op het terras. Bij slecht weer, laten we hopen van niet, staan/zitten we er binnen alsnog warmpjes bij, omringd door al het mooie spul uit vervlogen tijden.

Alle MTBA-er zijn welkom en ook introducées zijn van harte welkom!

Kost dah? 30 euro inclusief eten en 2 liter aan graansmoothie of iets anders en een persoonlijke rondleiding door Jeroen.

Neem ook wat contant geld mee. Ofwel als extra biergeld ofwel voor de fooienpot van het Museum.

Wanneer? 22 juni, vanaf 18:00.
Waar? Kemperbergerweg 5a, Schaarsbergen.

Aanmelden en betalen

Meld je uiterlijk zondag de 16e juni aan, bij voorkeur hieronder op de blog (of bij mij persoonlijk via de app). Diegenen die zich hebben aangemeld ontvangen dan zondagavond een tikkie van mij.

Er hebben zich tot nu toe 21 personen aangemeld, dus het wordt gezellig druk!

Let op: aanmelden = betalen!! 




Reacties

Een reactie posten