Posbank Cross Duathlon 29 september 2018

Afbeeldingsresultaat voor posbank cross duathlon

Over ruim een maand is het weer zover: op 29 september staat de jubileumeditie van de Posbank Cross Duathlon op het programma! Voor veel mannen en vrouwen van MTBA is deze wedstrijd vaste prik op de kalender. Al sinds de eerste editie worden hier door MTBA-ers mooie prestaties neergezet. Maar niet alleen als deelnemers laat MTBA zich bij dit evenement van de goede kant zien. Ook langs de kant zijn we volop aanwezig om er keer op keer een mooi evenement van te maken. Niet verrassend dus: de vrijwilligers worden elk jaar opnieuw weer geroemd om hun enthousiasme :-)

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, buiten en natuur
Foto van enthousiaste Bart van der M.
Dit jaar ben ik chef de parcours. En hoewel er al een hele mooie groep enthousiaste vrijwilligers klaar staat om hun steentje bij te dragen, zeg ik: hoe meer zielen hoe meer vreugd, vele handen maken licht werk, alleen is ook maar alleen etc. etc. enz. enz.

Met andere woorden: heb jij (of iemand die je kent) zin en tijd om ofwel op vrijdag 28 september (parcours uitzetten) of op zaterdag 29 september (raceday) te helpen om dit fantastische evenement te ondersteunen (op welke wijze dan ook), laat het mij dan z.s.m. weten via app./mail/blog/spraak ;-). 
Ik laat je dan op korte termijn weten wat de bedoeling is en dan maken we er samen een mooi feestje van! Voor de zaterdag vrijwilligers wordt voor een lunchpakketje gezorgd en is er na de wedstrijd ook nog een afsluitende maaltijd (met borrel).

En voor de deelnemers uiteraard: veel succes met de voorbereiding!!


Reacties

Een reactie posten