Trailtour Beek 23 sept 2018


Gezamenlijke MTBA start om 10:29 te Beek!

Vorig jaar hebben we met een mooie groep onderstaande tocht gereden. Het lijkt me mooi om dat dit jaar eens over te doen. Feitelijk is het een toertocht van 55km waar een aantal uitdagende specials zijn ingebouwd. Op tijd inschrijven is van belang omdat deze ieder jaar uitverkocht is.

Starten mogelijk van 8:00 tot 10:30 uur.
Een uitdaging voor de trail-biker, fysiek uitputtend & intensief, moeilijke beklimmingen, steile afdalingen, de rij-tijd is 4 tot 6 uur.
De Trail Toer is GEEN standaard route en is NIET geschikt voor iedereen, zelfkennis is hierbij van groot belang.
Een verstelbare zadelpen word sterk aangeraden.
In deze route zijn 2 bevoorradingsposten opgenomen.
Voor deze tocht is het aantal deelnemers gelimiteerd, daarom is voorinschrijven noodzakelijk.


https://www.singletrack-limburg.eu/

Reacties

 1. Echt iets voor mij dit ;). Maar gelukkig heb ik me ingeschreven voor iets anders in hetzelfde weekend. Nou ja, gelukkig....http://www.adventurebikeracing.com/transhermann.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe rit met de crème de la crème van MTBArhem! Heroïsch met meer en minder moraal hebben we grenzen verlegd en nieuwe skills veroverd! De foto van Hugo mag vervangen door ene waarin ie de wortelklim wel haalt... Francis reed op wat hoge drops in het begin na - op zijn stalen Ros, steeds meer naarmate de rit vorderde. Een kell op een dikke Santa Cruz trailbike zou op de stalen kona wel even een dropje voordoen maar ongeveer 10km later ging hij peilen bij Francis wat hij van de chicken run vond... want Mr. Santa Cruz vond m best wel pittig... 👊🏻😂

  Cees bleef mij verbazen en weigerde uit te klikken of af te stappen. Helaas had Jeroen last van zijn rug na wat gedurfde afdalingen.

  Met enorme mentale ondersteuning van de mannen die onverminderd bleven volhouden dat ik perfect gecontroleerd naar beneden reed, (ondanks hier en daar wat gefriemel) heb ik zowat alle technische stukken gereden. Ook die waar “de verhalen van vorig jaar” nog altijd over gaan. Dat ik daar mijn baggy stuk reed ergens bijna onderaan, blijft op de berg! Bedankt mannen dat jullie erbij waren en volgend jaar mag niemand deze missen, ook niet bij slecht weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi stukkie Dorus! Het was inderdaad echt een toffe rit. Ook al was het pokkeweer ik ben wel erg enthousiast geworden! Kan niet wachten om meer te trailen!

   Verwijderen

Een reactie posten