De Langste Dag (voor de 'thuisblijvers') en DLD De Laatste Loodjes Strava Challenge




Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat er zaterdag in alle vroegte een groepje van ca 15 MTBA-ers op een lang avontuur gaat; DLD 2018.

Doel is om een 220 kilometer lange gps route af te leggen. Of iedereen het haalt? Geen idee. Wordt het grensverleggend? Dat zeker. Zelfs nog voor we begonnen zijn, zijn er al afvallers :)

Ter support van de avonturiers is er een complete verzorgingsploeg tot stand gekomen om ervoor te zorgen dat we met een zo groot mogelijke groep de eindstreep halen. (Nu al bedankt supportteam en Manivelo!! ;)

De kans is trouwens groot dat de verzorgingsploeg je via de mtba appgroep op de hoogte gaat houden van de vorderingen.

Vooral in de middag, als de kilometers écht gaan tellen, de kont en de benen zeer gaan doen en de psychische vermoeidheid toeneemt is iedere mentale opsteker welkom.

Vanaf 14:00 komen we weer enigszins in de buurt van Arnhem.
Na 170 km eerst bij de Parkeerplaats Kruising Vrijenbergspreng/Groenendaalseweg.

De laatste stop is na 193 km, vanaf een uurtje of 15:00 bij de Parkeerplaats De Lappendeken (Diepensteeg 25) bij De Steeg.

Dus heb je zaterdagmiddag tijd, kom vooral even aanmoedigen.
In het laatste stuk na de Lappendeken ligt ook nog een MTBA DLD Strava Challenge ;)*

En anders zien we elkaar natuurlijk 's avonds op de BBQ bij Onno!

* Het Segment is alleen bekend bij de deelnemers aan DLD. Maar iedereen die het laatste stuk meefietst kan de Challenge winnen. Punten voor het MTBA Klassement zijn alleen te verdienen op 23 juni en worden toegekend door Herman! :)




Reacties