Plannen!!

Vroegah, toen ik nog trailtjes losreed in het Ernumse, postte ik medio januari nog wel eens mijn plannen voor het jaar ter inpsiratie om samen wat leuke dingen te rijden. Aangezien ik in de app af en toe wel eens iets zie verschijnen, maar het op de blog vrij rustig blijft, post ik ondanks de afstand toch mijn zwaar bevochten plannen voor 2018. Wie weet kunnen we elkaar ergens aan de start (of in de kroeg de avond ervoor ;-) voor sommigen) begroeten! Mijn zaartepunt ligt in de tweede helft van het seizoen en de eerste maanden zullen wat meer fun en trainingsgeoriënteerd zijn.

Inspiratieplaatje!

  1. 24.03.2018 Cretes de Spa, trailrun in Spa, Belgie. Doe de korte afstand voor de fun en voor de crosstraining.
  2. 10.05.2018 Cimes de Waimes, in Waimes, Belgie. Mijn favoriete Ardennenmarathon (naast Hautes Fagnes).
  3. 02.06.2018 Ortler Bike, in Glurns,  Italië (onder voorbehoud). Mooie Alpenmarathon voor de duur en de hoogtemeters.
  4. 17.06.2018. Black Forest Ultra MTB in Kirchzarten Duitsland. Geen bijzondere marathon, maar voor mij inde buurt en geode duurtraining.
  5. 29.06.2018 t/m 01.07.2018 Engadin Bike Giro in St. Moritz, Zwitserland. Driedaagse Alpen MTB koers in een briljante omgeving.
  6. 08.07.2018 Ircehl Bike Trophy in Flaach, Zwitserland (onder voorbehoud). Uitdagende Toertocht in mijn achtertuin.
  7. 22.07.2018 t/m 27.07.2018 Sudety MTB Challenge in Stronie Slasky, Polen. Van horen zeggen een dike vette meerdaagse. Moet één van de twee seizoenshighlights worden.
  8. 12.08.2018 Sigma Bike Marathon in Neustadt a/d Weinstrasse, Duistland. (onder voorbehoud). Leuke trailmarathon die een jaar of zeven terug in de, toen  nog, RWP marathoncup zat.
  9. 19.08.2018 Summer Attack in Flumserberg, Zwitserland. Croos duathlon op de berg. Redelijk korte afstanden, maar wel leuke omgeving en voor om de hoek.
  10. 25.08.2018 of 26.08.2018 Endurothon in Schierke, Duitsland. Weinig over bekend, maar er staat enduro in de titel, what else?
  11. 15.09.2018. Tre Cime Dolomiti in Auronzo di Cadore, Italië. In het gebied van de drie zinnen (unesco werelderfgoed) in de Dolomieten, wordt dit jaar het wereldkampioenschap marathon verreden. De wedstrijd moet pittig en technisch zijn en daar zijn we graag bij! Tweede highlight in plan!
  12. 29.09.2018 Posbank cross duathlon in Arnhem, Nederland. Hopelijk met een paar teams uit Zwitserland willen we er bij zijn! Zo niet dan ga ik voor de solo.
  13. 05.10.2018 Roc Marathon, Frejus, Frankrijk. (onder voorbehoud) Marathon die al lang op mijn 2do list staat. Ik weet niet of ik nog de puf heb na het vole seizoen, maar vooralsnog heb ik hem aangestipt.
Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar de plannen die jullie allemaal hebben en naar de mogelijkheden om samen aan de start te staan. Wens jullie allemaal een topseizoen!

Reacties

  1. Heel gaaf dat je dit deelt. Ik ben van de technische trails en zal vast een van deze evenementen heel leuk vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een trailweekend in de Zwitserse Alpen zit er ook nog zeker in, of niet Arno? We houde je op de hoogte!

      Verwijderen
  2. Sigma bike marathon in Neustadt An der Seinstrasse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kalender Belgian Enduro Cup 2018

    08 april – Papa’s Trail Duro – Rendeux
    05 mei – Legenduro Amblève – Remouchamps
    26 mei – Nog Top Secret
    23 juni – Enduro des Hautes Fagnes – Malmedy
    08 september – Grand Raid Godefroy Enduro – Bouillon
    16 september – Enduro de la Lesse – Daverdisse

    Meer over de Belgian Enduro Cup op www.endurocup.be

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie plannen weer KeX en leuk dat je ze nog steeds met ons deelt.

    Ik heb nog wat aanvullingen:
    - 28/4 Sorpetal
    - 10/5 Ook Les cimes de waimes
    - 3/6 Rhens
    - 24/6 ook RDHF
    - 30/6 t/m 7/7 Vakantie transalp Mont Blanc -> Matterhorn

    Tweede helft van een seizoen nog een beetje een vraagteken en afhankelijk van zomervakantie plannen. National Park marathon staat nog altijd op mijn lijstje en Einsiedeln is ook altijd leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor de voorzet Kex! Ik zat al te wachten totdat iemand zijn planning zou delen ;)

    Ik leg de nadruk weer op de (halve) marathons dit seizoen. Dit blijf ik gewoon heel leuk vinden. Miss nog een keer een funklasse KNWU wedstrijd proberen. Verder wil ik eens een voorzichtig stapje richting de trail/enduro doen dit jaar (al heb ik nog niet eens een fiets;) Moet dan ook kijken of dit een wedstrijd wordt of wellicht gewoon een dikke alpen tocht. Ook kijk ik weer uit naar ons MTBA Ardennen weekend. Ik heb iig zin in het seizoen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Iris, Anette, Bernadette en ik gaan sowieso de (SforZ) Ladies cup rijden. Misschien dus wel in 2 MTBA teams!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij hebben wij afgelopen jaar die Summer Attack in Flumserberg gezien of niet? Is echt super mooi gebied daar. Wil er zeker nog eens heen.

    Ik ga in het begin van het seizoen voor de XC wedstrijden in Nederland en vervolgens over op de BAMS cup (Belgian Ardenne Marathon Series) en natuurlijk pieken met Sudety.

    Ardenne weekend na Cimes de Waimes (in het Hemelvaart weekend) lijkt mij ook een mooi plan.

    En als afsluiter dit jaar waarschijnlijk de 3 Peaks (Yorkshire Dales National Park) met de cyclocrosser.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben nog een beetje aan het dubben voor het "seizoen" 2018, mijn seizoen is al een paar maanden geopend, want de Veluwse wintercompetitie is weer iets te serieus geworden, maar o wat een lol heb ik daarin.

    Extreem wedstrijd gericht zal de rest van het seizoen denk ik niet zijn (kan altijd veranderen). Maar zeker doe ik de Hel van Groesbeek en ik denk de Engadin Bike Giro, wellicht nog een aantal XC wedstrijden zonder licentie, Rhenser marathon vind ik altijd leuk en ik zit te denken om op de racefiets wat meer te doen...arghh das vloeken in de kerk hier (maar ik heb er lol aan en daar gaat het om he?)

    O ja, hill climbs in Engeland had ik nog eens geroepen, lekker zot meedoen een keer met die gasten daar... (-:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten