Posbank Cross Duathlon 30 september 2017Het is nog ver weg, maar omdat de eerste vrijwilligers zich alweer spontaan gemeld hebben en het aantal inschrijvingen de helft al is gepasseerd, doe ik nu alvast de aankondiging van de 4e editie van de Posbank Crossduathlon.

De Posbank Crossduathlon, door velen gezien, als de leukste (en zwaarste) crossduathlon van Nederland, vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 september. 

De locatie blijft natuurlijk gewoon Buitenplaats Beekhuizen bij de altijd gezellige scouting De Markesteen, met de beste mountainbike trails right next door.

De deelnemers komen van steeds verder, maar al vanaf het begin is er altijd een sterke en enthousiaste MTBArnhem delegatie aanwezig. Niet alleen op het parcours, maar zeker ook langs het parcours. 

Afgelopen jaren hebben we er een gezellig feestje van weten te maken. De oogst bestond uit niet alleen uit diverse podiumplekken voor ons clubje, maar ook uit nieuwe aanwas voor MTBA.

Ook voor dit jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en uiteraard een sterk Arnhems deelnemersveld. En waarom ook niet gewoon vrijwilliger én deelnemer?

Voor de vrijwilligers die ook aan de wedstrijd deelnemen heb ik namelijk een gratis startbewijs beschikbaar.

Heb jij interesse om in de weken voorafgaande aan de crossduathlon, maar vooral op de 29e en 30e september, je handen uit de mouwen te steken. Laat het mij dan even weten op de training of door even me een wahtsapp berichtje te sturen.

Er is genoeg te doen. Zo moeten we het parcours goed begaanbaar maken, moeten we het parcours uitzetten en uiteraard zullen we op de dag zelf met zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn, met toeters en bellen, om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Zoals gebruikelijk sluiten we de dag met alle vrijwilligers af met een relaxte borrel.

Check voor meer informatie, foto's
ofReacties

  1. Ik heb het plan de 30e mee te doen met de wedstrijd maar help graag de 29e met de route uitzetten als dat helpt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten