Stand XCO na Oldenzaal

Afgelopen weekend werd in Oldenzaal de Zwiep Trek MTB Cup verreden. Diverse MTBA'ers stonden aan de start met weer een podium plek (2e) voor Britt, gefeliciteerd !!  Daarmee verstevigd zij haar kop positie, maar Arno deed met zijn 9e plek ook goede zaken voor de stand. De stand is nu als volgt :


Reacties

  1. Na weekendje wintersport weer een xc. Plus, spannende variant: wel of niet op de nieuwe fiets. Met wat kluswerk op de zaterdag, andere wielset, kon ik zondag starten op de orbea. Welgeteld daar op een paar paadjes remmen ingeremd, en aangevoeld hoe de fiets was. Verre van ideaal, maar aan de andere kant: wel super cool!!
    Startpositie 27e, de prijs van 1xc overslaan in m'n klasse. Schijnbaar heb ik de eerste anderhalve ronde als een debiel gereden, want zonder dat ik het wist reed ik top10 binnen. Merkte het wel aan m'n lichaam. Maar goed. Op m'n tandvlees, botsingen ontwijkend, op een super mooi rondje gereden. Drops, dikke afdaling, Northshore kombochtjes en singletracks. Het was leuk.
    9e, niet het beste, er is nog wat werk te doen. Maar al met al, wel leuk gestuurd, en fiets en mezelf heel gehouden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ...als een debiel gereden..? Nee kan ik me niet voorstelen bij jou... ;-)

      Verwijderen
  2. Geen slecht resultaat lijkt me met zo'n startpositie en een bike die je nog niet kent. Top man. En Britt podium!!! Thumbs up.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gewoon top gereden Arno!

    Voor mij was het ook weer een leuke ervaring. Het parcours was erg leuk, sturen, kort klimmen, technische dingetjes en een paar beuk stukken.... de start was slecht ik had er niet op gerekend dat het schot zo snel kwam en toen vloog iedereen me aan alle kanten voorbij, had ook geen zin om te vallen dus ik kwam pas na 1/2 ronde in de race.... uiteindelijk op plek 25 gefinished. Tevreden mee, t was erg leuk weer en een mooie training...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik moest ook wat verder van achteren starten, maar bij een startveld van ca. 25 man was dat niet mijn grootste probleem. Drukke klusdag zaterdag resulteerde in een niet al te fris gevoel en missende koers motivatie. Plan: 'rustig' van start en lol maken op een mooi en uitdagend xc-rondje! Eerste ronde dus op toermodus, maar die modus veranderde na de eerste ronde toch in koersmodus :-) Dus oprukken van achteruit tot dik in de top 10 en strijden voor plekje 5. Helaas in al mijn enthousiasme, bij het vol aanzetten na een klim, een paaltje met mijn stuur geraakt met een endo tot gevolg. Kettingproblemen zorgde er voor dat ik nog een plekje verloor. 7e dus! Maar vooral lol op een super gaaf XC-parcours!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten