Tom&Arno: sportadvies, training en coaching

MTBa-rs,


Tom en ik zijn samen al even bezig met het trainen en coachen. In al zijn facetten, maar vooral gecombineerd met het dagelijks leven, plezier hebben en tegelijkertijd presteren en je doelen halen.


Omdat we hiervan genieten, en we ons goed genoeg vinden, willen we  deze kennis gaan delen met jullie. We gaan de komende drie jaar dit doen, en trachten er een onderneming van te maken die we naast ons werk kunnen doen, waarin we onze kennis en passie delen, waarbij talenten worden ontdekt en vooral plezier wordt gemaakt bij de weg er naar toe.


In 2017 willen we voor MTBA leden een introductie aanbieding doen. We maken bij interesse een trainingsschema (6 maanden / 1 seizoen) voor jou, die past bij je doel en mogelijkheden. We denken dat er bij veel van jullie groei en verbetering mogelijk is, zonder meer uren te maken. Het draait uiteindelijk (net een huwelijk) om de kwaliteit.


Onze filosofie is:


'We nemen je mee op een ontdekkingsreis naar de topsporter die in jou zit. Wij helpen je deze naar boven te halen!'


Prestatie (100 %) = 75% Talent + 20% Training + 5% Levensstijl. Talent kun je niet veranderen. Je training en je levensstijl wel. Door je training en levensstijl dus af te stemmen op het talent dat je in je hebt, kun je je meest optimale prestaties behalen!Onze aanpak bestaat uit 3 pijlers:
 1. Individueel trainingsschema passend bij jouw doel en dagelijks leven.
 2. Coaching/begeleiding (zowel fysiek als mentaal, wedstrijd aanloop/opbouw, leren feedback uit trainingen geven/halen etc.).
 3. workshops/clinics: door middel van theorie, voedingsadvies en uitleg oefeningen vergroten kennis en kunde
Pijler 3 is vooral interessant voor de MTBA-r die meer wilt bereiken. Wij kunnen dat stuk meenemen in ritten van dinsdag, de trainingen van donderdag, plus de coaching in de fietstochten die we toch al samen doen. Ons doel is dat je vooral gaat leren zelf  goed te trainen door middel van zelfreflectie: de evaluatie.


We denken maar zo: 2 uur fysiotherapie, of 3 maanden sportvoeding is waarschijnlijk duurder, en we geloven erin dat je met een goed individueel schema, focus en levensstijl je meer kan behalen dan sportvoeding :-)


Verder hebben wij bij de meesten van jullie ook al een goed beeld van de kwaliteiten en aandachtspunten. Mocht je graag met ons in zee willen, app / mail ons dan even voor meer informatie over de vorm van begeleiding, te behalen doel(en) en prijsopgave.Tom Sluiter: tomsluiter13@gmail.com
Arno Gouweleeuw: arnogouweleeuw@gmail.com

Reacties

 1. Cool boys! Ik ben zeker geïnteresseerd en zal snel een mail in jullie box droppen. Aan het enthousiasme ligt het bij mij vaak niet, maar een beetje meer trainingsintelligentie zou zeker geen kwaad kunnen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mannen! Alvast veel succes gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super initiatief! Ben zelf geen potentiele klant want mijn traingingsschema wordt bepaald door de tijd die (soms zomaar ineens) overblijft naast gezin, werk en klussen in mn huis van 100+ jaar oud. Maar als ik de kans had zou ik het wel weten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mark,

   Ik denk juist dat ons schema en manier van aanpak hierbij kan aansluiten. Zeker als je zelf vertrouwen hebt in je manier van volgorde planning van de soort ritten en trainingen. Dat is een onderdeel waar ik voornamelijk afgelopen jaar mee heb geexperimenteerd. En verder is een schema ook een leidraad, en alle mensen die trainen volgens een schema zullen juist moeten leren dat het leven draait om veranderingen en adaptatie daarin, we hebben tenslotte niet zo heel veel in de hand. De manier van trainen, en vooral het leren hoe je traint, past hierbij. Het kan of je meer tijd geven bij gelijke prestaties, of juist betere prestaties bij dezelfde input.


   groetjes

   Verwijderen
 4. Heel gaaf mannen! Wie weet, brengt mij dit toch nog in de verleiding om eens een keer te gaan trainen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed mannen! Ik denk dat ik jullie wel wat uitdaging kan bieden qua randvoorwaarden: de komende weken zit mn voet nog in het gips en kan ik dus niet trainen. Als dat wel weer kan zijn daar altijd nog de factoren als een baan, een (onregelmatig) werkende vrouw en een paar jonge kinderen. Mooie testcase lijkt me zo!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dat alles?

   Mail maar als je wat wilt er mee! Iets later beginnen, en dan alkes binnen een druk leven moet best kunnen hoor!

   Verwijderen
 6. Klinkt echt wel interessant jongens. Wil aankomende jaren wat gedisciplineerde fietsen maar de tijd en zin ontbreekt nog weleens door de drukte. Ben benieuwd of jullie iets passend voor me kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lars,

   Sounds like a plan!

   Stuur even een mailtje met wat je idee, wens/doel en beschikbare uren zijn naar mij en Tom.

   Mvgr Arno

   Verwijderen

Een reactie posten