Stand XCM na BBC

Het NK Marathon en voor de meesten de seizoensafsluiter is de BartBrentjensChallenge. Toch nog diverse MTBA'ers aan de start, waarvan sommige met titel aspiraties. Nick behaalde een knappe en mooie 2e plek !!! Voor anderen was er technische malheur.  Dit resulteert in de volgende (bijna) eindstand van onze XCM trofee.



Reacties

  1. Mooie prestatie van Nick uiteraard.

    Bij mij was bijna alles goed voorbereid. Banden? Check. Reparatie materiaal? Check. Verzorging met extra wielen? Check.
    Conditie? Tja, niet alles was gelopen zoals de eerste helft vh seizoen. Maar ja, plannen is ook maar 1 ding!
    Motivatie? Check
    Doel? Top 10 minimaal, graag top 5, met als een kleine kans top3?

    Alle grote marathon m40 mannen aan de start, bijna alle xc m40 mannen aan de start. Genoeg rwb op de shirtjes..

    Een ding... Vergeten...versnellingen check. Dus no check. Waarschijnlijk met transport gebeurt auto.
    Watskebeurt... Bij de start. Klik klik.. No klik? Kwam niet verder dan 19/17 achter. Maximaal 38 is dat. Rest rijdt 50..
    Na 800m in de remmen dan maar! Ninko meekijken, frotse, door.. Nee kut weer twijfel, doorrijden tot eerste passage, want ik verloor veel tijd
    Maar goed, doorrijden was tijd verliezen, stoppen ook.. Toch gestopt en na controle, versnelling kabel huls was los vh dopje... Snappie?? 😂
    Maar goed, hele startveld was al ver weg, en als je bbc rijdt, weet je dat de start zeer belangrijk is. Je verliest tijd, het kost meer energie om in je eentje te gaan, en ik moest ook nog langzame voorbij op rare momenten, plus ik had geen snelle uit de wind groep.. Kortom, top 5, nope. Dan maar het beste ervan maken! Net voor Gulpen kwam ik bij Bram weer, en na een kort samen zijn, ging ik door. Tijdje alleen op de wind stukken helaas, maar ook een stuk met de kop van beloften mee. Uiteindelijk bij nummer 9/10 belandt. Dat wist ik pas achteraf, maar ik was moe gestreden, en schakelde over op: uitrijden en happy zijn met m'n inhaalrace. Volgend jaar weer een kans.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zeg strik erom en zwaaizwaai

      Verwijderen
    2. categorie gevalletje lullig... maar dan nog even top 10 rijden is toch klasse? je seizoen was opperbest dus volgend jaar weer nieuwe ronde nieuwe kansen

      Verwijderen
    3. Oh ja, wilnie klagen, ben happy met het jaar hoor. Had er in maart voor getekend! En tijdens bbc best genoten hoor. Inhalen is ook leuk. Soort toertocht ;-)

      Verwijderen
  2. Jammer van alle pech mannen, maar dat mag het seizoen idd niet drukken. Super gereden allemaal en gaaf dat Nick weer op het podium is beland!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten