Stand XCM na SharkAttack

Dit weekend werd in Saalhausen de Shark Attack marathon gereden. Niet al te veel MTBA mannen aan de start, maar toch weer mooie resultaten met zelfs een podiumplek voor Frank in zijn categorie. De stand is nu als volgt :




Reacties

  1. Jep Shark Attack dus. Op doorreis naar NL kunnen inplannen en zonder al te veel verwachtingen naar toe gegaan. Ergens in tweede of derde startvak opstellen, Maar gelukkig brede weg en eerste klim grotendeels over asfalt dus na de start vol gas weg gegaan. Veel mensen kunnen inhalen Maar doordat alle afstanden door elkaar reden en door alle kleuren bordjes geen idee waar ik lag.

    Het accent lag in de eerste helft op klimmen en de vele hoogtemeters in CH beginnen de vruchten af te werpen. Ondanks nog over te hebben reed ik omhoog continu mensen voorbij tot ik een lekker groepje vond waarmee ik tot de helft gereden heb. Toen kwamen er meer trails en ben ik bij het groepje weg gereden.

    In het laatste deel een verbeten strijd met twee duitsers gereden waarvan er één me in de laatste razendsnelle schotters me te snel omlaag ging. In de tracks rondom de finish nog wel met zijn drieen bij elkaar gekomen Maar de sprint op de middelste positie beslist. Tot mijn verbazing 13e overall geworden en het podium op nog geen anderhalve minuut gemist bij de Ma2. Heb de mannen nooit zien rijden, Maar heb ook niet het Idee dat ik veel harder had gekund. In ieder geval waren de benen goed en dat bied hoop voor de tweede (alpenmarathons) seizoenshelft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi Kex, strak gereden man. En gefeleciteerd Frank met het podium!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten