Stand XCO en XCM

Afgelopen weekend was een relatief rustig MTBA weekend. Niet al te veel MTBA'ers aan de start. In Assen de Baggelhuizerplas MTB en in Italië de Sella Ronda Hero.  De nieuwe standen (incl. Streetrace Baarlo) :Reacties

  1. Over de App al Meer dan genoeg geblaat dus kort Maar krachtig. Vette Marathon in super indrukwekkende omgeving, maar loodzwaar. Ik weet niet of ik een volgende keer weer zou gaan met de kennis van het parkoers en de gedachte dat er zo'n kleine 4000 bikers voor je gestart zijn. Deze zijn wel verdeeld over 1,5 uur, maar "dikke" Iitaliaanse toerders met een gepolijste te dure fiets zijn niet te beroerd om een licentie te kopen om vooraan te staan. Verder als het veel heeft geregend en tijdens de rit regent zijn er veel looppassages, omhoog, omlaag en zelfs semi vlakke stukken over modderige bruggen over skipistes die niet te rijden zijn. Evenement zelf is waanzinnig groots en tot in de perfectie georganiseerd met een megamarketingmachine. Gaaf om mee te hebben gemaakt en ik koetser mijn zuuur verdiende twee puntjes van harte. Qua resultaat ook super tevreden ondanks bovenstaand commentaar. Bij de niet-licentie in de eerste 10%, overall (licentie+niet-licentie) behoorlijk binnen de eerste 20%.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed, twee races afgelopen week. Baarlo, mooie klepperts aan de start. Micki van Empel, Jeroen boelen, bas peters, Jeroen van Eck, en een paar brabo&limbo gasten uit de xc scène. Fluitje was het signaal voor turbo Gouweleeuw (starttraining Ninko) en voor de regen. Parcours was al vochtig, maar nu werd het het spekglad. Mooi parcours, veel bochten, technische passages, kroegdoorgang drops en gladde stenen. Dat ltste zorgde voor 2x liggen en meerdere keren net niet. Met wat angst voor de 30km/h+ bochten het uurtje op de 5e plek geëindigd.

    Race 2, Assen. Leuk parcours, maar niet echt technisch of klimmen. De start was goed, 2e plek parcours op, en dit een ronde volgehouden. Einde van ronde 2 verloor ik de aansluiting en Denk ook m'n afzien motivatie. Kortom, 8e plek. Richting nk, moet er nog wel verbeteren / veranderen, anders geen podium voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten