Nieuwe bestelronde MTBA kleding + SnapBack cap bestellen

Ondanks dat de eerdere bestellingen nog niet binnen zijn starten we (op verzoek) weer een nieuwe bestelronde op. 

Voor degenen die nog geen kleding hebben of die hun kledingvoorraad (weer) willen aanvullen kun je weer bestellen. Op deze link van de Kledinglijst kun je alles vinden wat je kunt bestellen. De maten / pasvorm kun je navragen bij de mensen die al BioRacer kleding hebben.

Mocht je kleding willen bestellen en/of nog geen inlog hebben voor de webshop dan graag een mailtje naar MTBA, dan krijg je de (nieuwe) link naar de webshop om te kunnen bestellen. Levertijden zijn 6 tot 8 weken. Deadline voor deze bestelronde is zondag 17 juni as.

Daarnaast bestaat nu ook de mogelijk een SnapBack MTBA cap te bestellen. Prijs tussen de €15/€20 (wordt bepaald door de totale MTBA bestelling). Voor verdere info of om te bestellen even een bericht/appje naar Rob (Tijdink).

Reacties

 1. In aanvulling: Dorus en ik (en dus bij dezen credits voor Dorus en zijn skills) hebben met goedkeuring van Herman een snapback ontworpen.

  Stuur mij even een appje dat je er één wil (of misschien wil je er wel meer), dan zorg ik voor een 'tikkie'. Mijn telefoonnummer vinden jullie wel in de app.

  Volgende week dinsdag sluit de eerste bestelronde voor de caps. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nieuwe kleding heb ik besteld.
  Cap mooie aanvulling! Doe mij er maar ene!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Winterkleding nieuw, tjek. Cap, ook tjek. Leuk

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten