MTBA trophy na Assen

Vanuit een druilerig Zwitserland hierbij de update van de MTBA trophy na de xco van Assen.

Reacties

  1. Assen:
    Meest slechte start ooit. Eigen schuld, geen motivatie, geen scherpte, waardoor ik na het zand/strand gedeelte aansluiting verloor met de mtba mannen (startte allemaal bij elkaar). Na 2 bochten, valpartij voor mij plus 2 opstoppingen lag ik gelukkig op 2 na als laatste...
    Het parcours was gelukkig vorm gegeven rondom 80% krappe singletracks (die echt wel leuk waren) met bijna 0 inhaal opties. Oftewel met 0 motivatie een inhaal race gaan doen??
    Gelukkig kon ik 2 ronden lang een beetje in het wiel hangen bij de kop van de masters1, waardoor ik steeds een plekje opschoof en er lol ingreep, daarbij vooruit gelachen en geschreeuwd werd door het olijke duo: marijke/herman.
    Gelukkig begon de motor te draaien in ronde 2 en heb ik dit doorgezet naar de laatste ronde zonder verval. Met als resultaat vermoeidheid, last van mijn rug en een 28e plek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt leuk. Heb ik nu ook wel zin in om zo'n xc wedstrijd te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk rondje met erg veel stuurwerk en wat mulzand stukken langs het strandje. Bij mij ander verhaal.. scherpe start waardoor ik er goed bij zat. Miste helaas wat inhoud en motivatie om dit door te trekken, waardoor ik langzaam wat plekjes moest toegeven. Halverwege zag ik in een lus echter Frank langzaam op me inlopen waardoor de motivatie om diep te gaan weer terug kwam. Vanaf daar tot het eind redelijk stabiel vol kunnen blijven rijden, waardoor (ondanks slechts een 17e plek) ik super tevreden was!

    En erg leuk idd om langs de kant door Herman en Marijke te worden aangemoedigd..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten