Startbewijs MTB Marathon Montferland

Iemand interesse voor een startbewijs voor de Marathon aankomende zaterdag in Montferland. De afstand van het startbewijs is 70 km. 
Je krijgt er zelfs een lift bij vanuit Arnhem ;-)

Reacties

  1. Over een aantal dagen is het eindelijk is het dan zover, het Wielerfestival Montferland staat op punt van beginnen.

    De laatste weken is het erg druk geweest met deelnemers die veranderingen wilden doorvoeren. Meestal ging het over een afzegging, al dan niet met vervanging. We hebben hierin ondersteunt door kopende en verkopende partijen bij elkaar te brengen. Dat is allemaal goed verlopen.

    Sinds deze week is het echter niet meer mogelijk om de naam op het stuurbordje te wijzigen, want die zijn afgelopen maandag besteld. Vanaf NU is het niet langer mogelijk te ruilen met anderen. Belangrijkste reden is dat we na het versturen van deze mail ook alle startnummers zullen publiceren en we beschouwen dat als een uiteindelijke definitieve lijst. Het is uitdrukkelijk, om verzekeringstechnische redenen, niet toegestaan iemand anders op je naam te laten rijden.

    Een andere grote stroom van wijzigingen is het wijzigen van afstand. Sinds de bestelling van de bordjes zou men bij een wijziging (meestal wil men een kortere afstand rijden) het verkeerde bordje krijgen. Dat levert verwarring op bij de startvakken en is ook van de deelnemers onduidelijk: iemand met een bordje voor de hele marathon moet ook daadwerkelijk je "tegenstander" zijn in die afstand en niet eigenlijk een andere afstand aan het rijden zijn.

    Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch eerder wilt stoppen. Dat kan natuurlijk; indien je besluit een kortere afstand te rijden dan wordt je geklasseerd met de werkelijke eindtijd, maar achter de laatste renner die wel alle geplande rondes uitrijdt. Voorbeeld: een renner die inschrijft voor de 105 km en na twee ronden stopt krijgt de werkelijke tijd achter zijn naam, maar wordt geklasseerd na de laatste renner die alle drie ronden uitrijdt.

    We hopen op begrip voor bovenstaande spelregels, die ook in jouw belang is. Het maakt de wedstrijddeelname transparanter en daardoor eerlijker.

    Met sportieve groet,
    Wielerfestival Montferland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt toch gewoon starten Lars.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had dat niet gelezen Joene. Maar het startbewijs is niet van mij, het is van een vriend die niet kan.
      Ik ga zeker wel starten. Ik heb er wel zin an. Maar de lift vanuit Arnhem is nog steeds geldig.
      Hoe gaat de rest vanuit Arnhem?

      Verwijderen
  3. Op de fiets! 100km is te weinig. Plus ik moet altijd wel ff warm rijden voor kopstart

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten