Baanclinic o.l.v. sportvoedingwebshop.com

Iets voor ons?

Knal met ons mee op 7 of 8 maart 2015?

SportvoedingWebshop.com biedt een zeer interessante clinic. Een dag baanwielrennen in het Velodrome in Amsterdam, met álles erop en eraan. Een prachtige manier om kennis te maken met de geweldige sport die baanwielrennen heet. Geen ervaring? Geen probleem! Onder leiding van een professionele baanwielrenner leer jij heel snel hoe gaaf het is om steile wand te rijden en als een katapult door de bocht te vliegen. Voor een dag ben jij de nieuwe Teun Mulder! Tevens bieden we vele extra’s. Een unieke clinic van A tot Z verzorgd door SportvoedingWebshop.com. Voor het 5e jaar op rij ook in 2015 op het programma. Wegens succes verlengd! Ga jij met ons mee op zaterdag 7 of zondag 8 maart 2015?



Meer info op:
http://www.sportvoedingwebshop.com/blog/2012/01/11/clinic-baanwielrennen-velodrome/

Reacties

  1. Ziet er goed uit.. alleen de kosten.. €99,- als ik het goed lees? (en met de Sudety beetje op de uitgave letten hè.. haha ;-)

    Een andere optie is misschien een baanclinic (2uur) in Apeldoorn? http://adelaar.org/index.php/opstap-clinics
    Kosten €495,- met 15man €33,- met 10man €50,- ???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja is wel 99 euro, maar dan krijg je ook een Sportvoeding webshop tenue (kwalitatieve goede koersbroek + shirt) erbij, fietshuur, lunch en sportvoeding die dag is ook inclusief. En dan krijg je er ook nog voorlichting over sportvoeding bij. Erg scherpe prijs, maar het kan goedkoper (zonder alle extra's).

      Verwijderen
    2. Ik laat het eens bezinken.. ;-)

      Verwijderen
  2. Baanwielrennen is erg leuk om te doen....train deze winter regelmatig op de baan. Bij de adelaar is een reguliere clinic 20 euro. 10 voor de fiets en 10 voor de training plus evt 3 euro als je geen basislidmaatschap hebt.
    Na de clinic kan je ook mee doen aan een vrije training of derney training.
    De reguliere clinics zitten snel vol en de baan is nog maar beperkt beschikbaar de rest van het seizoen (tot april). Op adelaar.org staat alle info.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. NB de bocht is ongeveer 7m hoog en heeft een stijgingspercentage van bijna 100% ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tja.. misschien toch maar een keer doen dan.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten