Mooie prestaties bij de RBR in Nijverdal!

Ik zit even in die uitslagenlijst te kijken jongens, maar daar staan mooie resultaten tussen!

Jeroen steekt er bovenuit met zijn 3e plek bij de senioren: gefeliciteerd! Tom 7e, Ronald 13e en Arno 16e bij de senioren. Bart van der Marke 13e bij de 40+!

Chapeu!


Reacties

  1. Reacties
    1. Jawel.. ze hebben mij toch echt betaald bij de uitreiking?! ;-p

      Verwijderen
    2. Ja staat niet in het manifest dat dat niet mag :P

      Verwijderen
  2. Haha.. super!! Heb ik toch nog een podiumfoto dit jaar.. blij mee man! ;-)

    De startplaats "het Ravijn" doet zijn naam eer aan, bijna net zo gruwelijk als de scouting klim die Ronald en Carlos in hun rondje hadden gestopt, maar dan in super mul zand. Maar ook het mountainbike rondje was erg gaaf, met veel singletrack lekker lopend hoogte verschil ;-) en vooral veel leuk stuurwerk. Voor iedereen een aanrader volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was een briljante race mannen. Iedereen goed gelopen / gereden en inderdaad Joene met een vette podiumplaats (heeft gewoon een paar xduathlon specialisten van het podium gedrukt!). Sfeer was super en het weer uitzonderlijk mooi dus ook het nakaarten was heel relaxed.

    Echt een aanrader dit soort wedstrijdjes: leuke sfeer, goede manier om fit te blijven tijdens de winter en de afwisseling is ook welkom. Op naar de volgende!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Werd vannacht badend in het zweet wakker van die mulle zand klim... was een mooi dagje! Super weer, goed georganiseerd, leuk parcours.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En ik werd badend in het zweet wakker van een nachtmerrie: net voor het eind van de eerste fietsronde stak jij me voorbij in die scherpe bocht na de laatste afdaling. En toen ik eenmaal wakker was bleek het ook nog echt gebeurd te zijn ;-(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Genoten! Leuk dat we er met z'n vijven waren. Laatste fietsrondje beetje gespaard omdat ik als een berg opzag tegen die laatste keer de mulzand klim. Uiteindelijk heerlijk gerend/gereden. Lekker tussendoortje. Smaakt naar meer. MTBA subtop zit trouwens dicht bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Was inderdaad gaaf om een keer te doen! Top om zo met een paar man van MTBA te doen en ook allemaal voorin een groot deelnemersveld te finishen.Smaakt zeker naar meer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten