Woensdag hardloopdag!

De herfst en winter staan weer voor de deur en helaas is het te donker aan het worden om 's avonds te mtb-en. Dus over naar plan B en een onderdeel daarvan is hardlopen. Idee is om vanaf woensdag 17 september samen te vertrekken vanaf de Witte Villa om 19u. Safe the date!

Ik zal zoals gebruikelijk voor het mtb-en iedere week een post maken zodat jullie je kunnen aanmelden. Ook zal ik een paar rondjes bedenken van rond de 10km zodat we wat kunnen afwisselen.

  

Reacties

  1. Top initiatief!! Zal zeker proberen zo vaak mogelijk (lees als we niet weer 's middags gaan duren.. haha ;-) aanhaken. Blijft gewoon erg leuk om in de winter ook wat andere dingen te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yo Bart, noteer mij ook maar! Als jij weer eens in kopenhagen, budapest, stockholm, india of weet niet waar zit, dan bedenk ik wel een rondje...
    Zal er ook niet altijd zijn, maar wel regelmatig. Wellicht dat ik floor nog een paar x meesleep om een echte training te geven. Moet ik ff overleggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Meteen maar een trainingstip vraag. Hoe doen jullie dat met eten ? Met fietsen heb ik er nooit last van , maar met hardlopen wel . Ik kom om 17u thuis van werk , als ik dan pas ga koken zit ik nog prop vol om 19u.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is een goeie.. Tot nu toe wel van te voren eten, maar ideaal is t niet..

      Kunnen ook vroeger? Direct uit het werk? Maar weet niet hoe de andere vriendjes en vriendinnetjes hiermee zitten? ;-)

      Verwijderen
    2. Zal altijd lastig worden om met veel man tot 1 juiste tijd te komen :-) (dan zou ik 17.30 / 18u willen voorstellen ? ) opzich vind ik 19u wel lekker hoef ik ook niet te haasten na werk. Alleen me eet probleem even lossen.

      Verwijderen
  4. Zal er regelmatig bij zijn. Tijd maakt me niet uit al vind ik vroeg wel lekker. Ik kan ook niet eten voor het lopen. :-/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zal 'm op 18.30u zetten. Mijn eet-tip is: een uur of 2 van te voren iets lichts eten bijvoorbeeld een paar boterhammen of wat muesli / jochurt / vruchten of zo en dan pas na het lopen warm eten. Ik moet zeggen dat ik er redelijk goed tegen kan (voor het sporten eten), maar zeker als je wat tempo wilt maken met het lopen krijg als je al gauw steken als je pech hebt en that sucks.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten