Stand MTBA trophy na RDHF

Na de heroïsche strijd gisteren in Malmedy met deels zelf opgeworpen hindernissen is de nieuwe MTBA trophy stand weer bijgewerkt. Onder dit bericht de mogelijkheid om je verhaal te vertellen! ;-)

Reacties

  1. Weer een mooie tussenstand! Ga nog bijna dromen van plek 3 :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De extra hindernissen, dat verhaal volgt nog. Maar het was inclusief bier en een belgische pruik.

    Herman, ik en Tom zouden de 115 gaan doen. Voorbereiding op de Montafon marathon, eind juli. De dag begon vroeg, en we waren allemaal super fit, en lekker uitgeslapen.. Heerlijk ontbijt, en om 8 uur naar de start. Het zou een mooie dag worden, 22c, zonnetje en een grote groep geschoren benen mannen.. En ja hoor, ook Tom had het gered om te starten. Tom startte om 9.00, en Herman en ik om 9.20.

    Na het startschot werd er doorgereden, maar niet zoals een start op een 65km. Wat fijn om mee wakker te worden, het begon al meteen met een lange klim met veel hoogtemeters, en ik denk de eerste 15km met paden die breed genoeg waren om geen opstoppingen te hebben.
    Eigenlijk heb ik zelf vooral de eerste 50km op spaatstand gereden. Wel doorrijden maar niet het rood in, want de finale (ltste 40km), zouden de zwaarste klimmen zitten, zo stond op de site...
    Wat fijn o fijn..
    Maar, ondanks dat de laatste vier klimmen niet meer echt snel gingen, liep het wel.
    Maar het allermooiste waren toch wel de eindeloze mooie trails, single tracks en downhills. Echt een coole marathon.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het blijft een fantastische marathon zeg!! Ondanks matige benen en een kater enorm genieten!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Malmedy was voor mij de mooiste marathon die ik tot nu toe gedaan heb. Mede dankzij de wat alternatieve voorbereiding relatief rustig gestart en dus niet 'gekoerst', maar vooral op uitrijden gereden. En dat ging nog best ok! Enige minpuntje vond ik de 'drukte' halverwege de marathon waar alle afstanden samen reden. Dat haalde een klein beetje de fun uit sommige trails en afdalingen vanwege wat opstoppingen. Maar buiten dat idd een fantastische marathon!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten