MTBA trophy na Heeswijk en Waimes!

Zie hier de bijgewerkte tussenstanden van de MTB Arnhem trophy na het hemelvaartsweekend. Hierin zijn Heeswijk en Waimes verwerkt. Ik weet niet of ik ergens een koers of iemand in de uitslagen heb gemist, maar dan graag even melden. Verder zijn we natuurlijk allemaal erg benieuwd naar hoe het bij iedereen zo liep.


Reacties

  1. Kex, vindt dit altijd een mooi resume. Hoe je het doet, weet bijna niemand maar ik zeg top! Voor mij was Cimes toch wel na Wetter en Sart- Tilman, de mooiste tocht tot nu toe. De rit ging verder wel aardig geloof ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe ik het doe weet ik ook niet. Heeswijk, eerst een avond bier tanken en vlees eten (en nep vlees), en de dag erna koersen. Ging nog lekker ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker bezig Jeroen met een eerste plaats in beide lijsten!

    Ik vond Waimes echt super. De omstandigheden waren heel goed en de trails fantastisch. Ook hele goede sfeer tijdens en rondom de race. Echt een aanrader. Enige nadeel is wel als je wat achteraan start; veel last gehad van files, inclusief langdurig stilstaand verkeer.. Maar goed, hoort er bij en drukt de pret slechts marginaal. Op naar de AT volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ninko, dat ligt aan de pkek van de bbq: Driel-oost

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heeswijk was laagvliegen+ en bochtjes draaien. Net als Ninko een goede voorbereiding en bijgevolg goede benen! Eerste keer in de buurt van de top 10 dit seizoen :-()

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Had de agenda niet scherp en Heeswijk helemaal gemist :( heb ook niks voorbij zien komen op de blog, beetje routinekoers volgens mij ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten