MTBA trophy na Goirle, Bike4peaks, Montferland marathon en Ardennen Trophy

Na een druk koers(lang)weekend hier dan weer de standen van de MTBA trophy!

ps. Goirle nog niet beschikbaar. Er komt nog een update!



We zijn natuurlijk benieuwd naar alle koersverhalen!

Update: Goirle verwerkt.

Reacties

  1. Ardennen trophy

    Mooie koers, technisch, veel rivertjes, veel keien, modder en gladheid. Lastige klimmen. Dit jaar met 30+, dus zwaar vanwege de hitte. Maar deze moet volgend jaar ook op de lijst van 'must ride'

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sluit ik me helemaal bij aan.. Vond het lekker lang na pilzen met de witbiertjes op het gras in de brandende zon ook nog wel een 2e hoogte puntje.. ;-)

      Verwijderen
  2. Wielerfestival Montferland op zaterdag. 2 rondes van 35km. Hoog tempo, echt heel technisch was het niet. Eerste ronde echt maximaal gereden, leek meer een xc koers van een uur. 2e ronde kwam ik dus wat power te kort :). Toch nog top dertig. In het startvak stond er op m;n garmin 39,8 graden :) Warm genoeg dus.

    Maandag in Goirle. Licentiecategorie was een uur vertraagt door de storm (stroomuitval, regen, watertje enzo...). Daardoor eerste helft van de race een beetje glad, en het stuk gras wat erin zat leek wel een sauna. (warmte bleef onder de bomen hangen enzo). Uiteindelijk 10e. 40 minuten gekoerst op het tempo dat je continue je ontbijt tegen je huig voelt tikken! :)

    Knappe prestaties in AT van de rest! Met dat weer 75km rammelen in de Ardennen is best taai! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De AT is een aanrader. Flink wat hoogtemeters, gave trails en uitstekende organisatie. Viel mij persoonlijk zwaar: het was erg warm en ook modderig en na de eerste 30km die vrij goed gingen was de echte scherpte er al weer af. Dus dat was nog 45km doorbijten... Maar goed, de pijn is altijd snel weer vergeten en wat blijft zijn goede herinneringen een een mooie rit en dito nakaarten met de groep in het zonnetje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten