Crossduathlon Rozendaal

Mannen opgelet!

Crossduathlon Rozendaal

We krijgen er weer een mooi evenementje bij in de regio! Wees er snel bij, want max 200 deelnemers.

"In het Nationaal Park Veluwezoom zal op zaterdag 27 september de eerste editie van de Posbankloop Cross-Duathlon plaatsvinden. Met start/finish vanaf Camping Beekhuizen staat het evenement garant voor één van de uitdagendste crossduathlon wedstrijden van Nederland. Het terrein rondom Landgoed, Kasteel Rosendael, Emma Piramide en het Rozendaalse Veld is zeer afwisselend van aard, met mooie single-tracks, technische afdalingen en pittige klimmetjes. Het parcours gaat dwars door de mooiste plekken van Nationaalpark Veluwezoom. Uniek voor Nederlandse begrippen zijn de circa 700 hoogtemeters die moeten worden bedwongen. Stichting Posbankloop maakt voor het uitzetten van het parcours en de verdere organisatie gebruik van de kennis en ervaring van Carlos Baltus (o.a. 2e NK Cross-Duathlon 2014) De afstanden zijn als volgt: 6 km hardlopen - 18 km mountainbiken - 3 km hardlopen. Meedoen kan zowel als solo- en als duo-deelnemer. De wissel- en de start-finishzone is gelegen op Camping Beekhuizen. De route is uitgezet met linten. Op belangrijke punten staan mensen van de organisatie om de deelnemers te begeleiden en op gevaarlijke punten te wijzen. De organisatie behoudt zich het recht voor om vanwege weersgesteldheid of andere omstandigheden op de wedstrijddag het parcours uit veiligheidsoverwegingen aan te passen".

Als je donateur wordt van Natuurmonumenten schijnt je inschrijving gratis te zijn. Anders kost de inschrijving €22.50.

Ik heb me zojuist ingeschreven.

Wie volgt?


Reacties

 1. Leuk, ff in de agenda zetten. Is wel eerste vrije weekend na seizoen (week ervoor nog driedaagse). ben benieuwd hoeveel puf ik dan nog heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is maar korte afstand he, en parcours is ons trainingsgebied. Dus voor jou sowieso een makkie ;)

   Verwijderen
  2. Oke dan. Gelijk maar actie genomen en me met Nicole als team ingeschreven. Ik schat mezelf zo in dat ik einde seizoen heb om hem solo te doen. ;-)

   Verwijderen
 2. Zojuist ingeschreven! Mooi doel voor mij en extra motivatie om weer meer met jullie mee te trainen... tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten