Dinsdagavondtraining 01 april 2014

Geen grap want we gaan gewoon weer beginnen. Aanstaande dinsdag is het weer de eerste keer om samen een rit in lijn crossen over de mooie paden die de omgeving van Arnhem te bieden heeft. We gaan een minuut of negentig rijden omdat het nog relatief snel donker is. Denk dus aan lampjes voor de terugweg.Let op! Start is om 18:45 aan de voorzijde van de Stadsvilla Sonsbeek.

Deelname aanmelden via de blog wordt natuurlijk altijd gewaardeerd..  ;-)

Voor de zekerheid nog even wat afspraken en puntjes op de spreekwoordelijke I:

De dinsdagavondrit wordt niet onder de auspiciën van een vereniging gehouden en is daarmee voor iedereen toegankelijk mits we ons allemaal aan een aantal afspraken houden:
Je rijdt op je eigen verantwoordelijkheid. Dat betreft de “technische” risico’s die je neemt en de medische consequenties voor het niet kunnen inschatten van je eigen vaardigheden alsook de omgeving waar je rijdt. De gebieden waar het zeer expliciet verboden is te mountainbiken zullen worden vermeden, maar de omgeving kent meerdere “grijze” stukken waar het niet helemaal uitgesproken duidelijk is wat er mag. We gaan er van uit dat je niet gek bent en zelf de afweging maakt of je daar wil fietsen of niet.

Je zorgt ervoor dat jezelf en je fiets voldoende fit zijn. Lang niet iedereen is een even goede en goed getrainde mountainbiker en dat is geen enkel probleem, maar zorg dat de basis op orde is. Hetzelfde geldt voor je ros. Niet iedereen kan zich altijd het beste en het nieuwste veroorloven, maar zorg dat je fiets onderhouden is en zorg dat je de basis bij je hebt om een euvel onderweg te kunnen verhelpen. Bandje/pompje/tooltje is toch wel het minimum en een powerlink is ook nooit weg.

Als je van plan bent om dit jaar één of meerdere dinsdagritten mee te gaan rijden zul je vooraf eenmalig je moeten melden via de link hierboven op de blog (manifest). Dit onder meer om je N(AW)T gegevens en je ICE nummer door te geven. Daarmee wordt een lijst samen gesteld die de voorrijder in zijn telefoon kan zetten. Dit om in bijvoorbeeld een noodgeval of als we je kwijt zijn in ieder geval contact op te kunnen nemen.

Reacties

Een reactie posten