Dinsdagavond training 25 februari

Gaan we er weer voor? 19.30u Boerderij...

Reacties

 1. Ik ga waarschijnlijk vroeger (+/- 17:00) al een stukje sturen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben d'r bij, al te slecht weer voorbehouden maar zo te zien komt dat wel goed....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik had deze foto al speciaal voor jou uitgezocht omdat je die Das gemist had vorige week. Herkansing dus vandaag!

   Verwijderen
  2. Dat vermoedde ik al idd...nu, als we weer precies hetzelfde rondje doen in dezelfde tijd zien we'm vast weer. Het was bij Terlet toch?

   Verwijderen
  3. He Arnout, we hadden nog dik tien minuten gewacht. Hoop alles goed. Ik zal voor de volgende keer even mijn mobiele nummer naar je sturen, dan kunnen we in ieder geval contact hebben als er iets is. Hopelijk tot de volgende keer!

   Verwijderen
  4. Stom, ik zie nu pas dat je gebeld hebt. Nou ja, gelukkig hebben we elkaar niet misgelopen. Zal volgende keer mijn telefoon aanzetten :-)

   Verwijderen
  5. Tiens...mijn lamp bleef een tijdje maar kuren houden. Uiteindelijk bleef hij wel branden en heb ik een ingekort rondje gedaan. Kan het zijn dat jullie ca. 19.50 bij/richting Rozendaal reden? Ik zag nl. wel wat MTB-ers de andere kant op rijden....

   Verwijderen
  6. ja, dat zouden wij kunnen zijn geweest!

   Verwijderen
  7. Zag dat je mij ook nog had gebeld, maar toen was ik al weer bijna thuis. :-)

   Verwijderen
  8. Dat was om achter het nummer van Bart te komen, is uiteindelijk gelukt via Joene....

   Verwijderen
 3. nope, niet erbij. Volgende week zal het weer moeten lukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jep, goed idee. Het is bijna maart dus tijd om weer te gaan blokken en intervallen, dus als dat de bedoeling is ben ik er graag bij op de mtb! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Ninko. Super. MTB prima. Ik ga zelf meestal op de racer. Maar voor de duidelijkheid: we blijven op de weg is het plan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oww ok. Dan op de racer, dat is ook prima :D. Wat is het plan bij de training? Een beetje losjes rondfietsen, of wordt er echt getraind met een bepaald doel? Intervallen of blokken ofzoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Meestal rijden we een kilometer of 50. Soms gaat Nick mee en rijden we wat blokjes. Soms ging dat erg hard en moest hij mij daarna even de kans geven weer bij te halen. Soms ook niet. Nou ja, het is dus redelijk ongestructureerd. Ik ben wel in voor wat blokjes dus pas me aan. Zolang we weer samen in Arnhem terug komen lijkt mij alles mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten