Woensdagavond MTB-Arnhem run (App-groep)

Wellicht de laatste MTB-Arnhem run post?...  ;-)

Gezien er steeds maar een beperkt aantal mensen met de MTB-Arnhem run meegaan, is ervoor gekozen om de afstemming voortaan via Whatsapp te doen. Om deze manier kan er wat makkelijker afgestemd worden wie er allemaal komt. Laat hier maar even weten als je nog niet bent toegevoegd en dat wel graag zou willen..

Reacties

 1. Hoe is het niveau met hardlopen ? Ik heb het toen elke keer gemist omdat ik op woensdag cursus had. Ik loop af en toe een rondje op zondag 10km a 11-12 kmpu maar weet niet of ik dan meteen mee kan komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet kunnen hoor.. Inmiddels wordt er circa 10km gelopen, tempo een beetje tussen 5min/km a 6min/km (somige korte stukjes wat sneller). Op Strava kan je een beetje een idee krijgen..

   Verwijderen
 2. Fijn voor de mensen die geen Whatsapp hebben... ik bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon komen dan.. blijft gewoon 19:00 sonsbeek villa.. ;-)

   Verwijderen
  2. Op dit moment even lastige tijd, maar zal af en toe komen! :)

   Verwijderen
 3. Tot nu toe, werdt er elke week hetzelfde bericht geplaatst voor circa dezelfde 4/5man.. werd een beetje omslachtig.. vandaar.. ;-)

  Is ook een test.. als t niet goed werkt of er wijzigd wat kunnen we altijd nog posten of en/en.. POSTEN MAG ALTIJD!! ;-)

  Voor iedereen: Standaard woensdag 19:00 Sonsbeek villa!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meer mentaliteit ding dan een communicatie ding denk ik. Maar ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het groepje is tot nog toe maar klein, dus handig om direct contact te kunnen hebben. Whatsapp is dus idd test en backup. Nick en anderen zonder whatsapp. je kan natuurlijk altijd ff bellen om te checken of er mensen gaan en wie er gaan.

  In principe wordt er altijd gerend, maar t kan voorkomen dat er een keer niemand is. Dan is t best lullig als je speciaal met auto of fiets bent gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten