Van Berg tot Bergrace stopt met mountainbikeraces

Van Berg tot Bergrace stopt met mountainbikeraces

Mountainbikerace van stichting Van Berg tot Bergrace.
WAGENINGEN - Mountainbikeliefhebbers moeten het dit jaar doen zonder wedstrijden van de stichting Van Berg tot Bergrace. De afgelopen jaren konden ze terecht bij races in Wageningen, Lunteren en Arnhem.
 
Burgersdijk sluit overigens niet uit dat er na dit jaar wel weer mountainbikewedstrijden op de kalender komen. "We laten nu de emoties bezinken om wat afstand te nemen. Later komen we daar op terug."

Avonturenloop
Plezier klinkt wel weer door bij de overige evenementen in het Bergrace-circuit dit jaar. Zo is de wandelvierdaagse in Wageningen (20-23 mei) dit jaar een stuk uitdagender voor de kinderen, die het gros van de deelnemers vormen.
"We hebben het nu 5 jaar gedaan, maar het was tot nu toe gewoon rechtdoor lopen. Best mooi, over de Slagsteeg of door de uiterwaarden. Maar uitdagend? Nee. Daarom hebben we er nu een soort avonturenloop van gemaakt."

http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/van-berg-tot-bergrace-stopt-met-mountainbikeraces-1.4182473

Reacties

 1. Je staat in de krant.. maar er had natuurlijk boven moeten staan "Nick rijdt concurentie naar huis in harde koers" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha fantastisch! Ik dacht toen bij de start, laat ik vol gas starten dan heb ik in ieder geval een mooie foto. En grappig dat die foto al door diverse meida in de loop van de jaren in gebruikt :)

  Uitslag was 8e volgens mij. Voor de vorm destijds prima. Was moeskapot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel jammer van het bericht trouwens! Blijft weinig meer overh ier in de buurt. Van een heel ander niveau maar toch jammer: GOW Papendal is er ook al niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SUPER JAMMER!
   Vooral toen het nog een volledig klassement van 4 wedstrijden had, was het een erg goeie tegenhanger voor de knwu wedstrijden..

   Verwijderen

Een reactie posten