Interesse peiling MTB-Arnhem kleding

Even een korte interesse peiling voor eigen MTB-Arnhem kleding. Er is nog niks bekend van hoe of wat.. alleen nog het idee! Dus wie zit een vet MTB-Arnhem kledingsetje wel zitten? Bijvoorbeeld van SforZ http://www.sforzsports.nl/

Ja/Nee

Ps. de skull komt zal er waarschijnlijk niet echt opkomen.. ;-)

Update..
We zitten al op 12p.. 
Dus reken er maar op, it giet oan!

Reacties

  1. Ik zou het wel zien zitten, dan wel in een leuk/opvallend design en niet te serieus :). Maar trainen met een aantal man in de zelfde kleding is altijd mooi natuurlijk. Van de andere kant ook weer lastig soms omdat veel man al veeel te veel kleding heeft liggen, kleding die je sommige ook moeten aantrekken ivm team etc...
    Maar, ik: interesse.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Omgekeerd is het beste van de kleding er met 2jaar vaak toch wel af, en de mensen die de kleding 'echt´ gesponsord krijgen zijn er natuurlijk niet heel veel. Verder is t ook niet verplicht.. ;-) dus eigen kleding of sponsor kleding kan je gewoon blijven aantrekken.

      En het heeft toch ook wel wat, voor de algemene uitstraling.. :-)

      Verwijderen
  2. Zolang ik ook nog in in string mag verschijnen!

    Ja, interesse, en of iets heeeeeel cools (mooi he, smaken verschillen), of iets absurds, of passend bij mijn fiets...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Doen we voor jou een setje in MTB-Arnhem kleuren bijpassende klompen met spd in het pakket.. ;-)

      Verwijderen
  3. Lijkt me mooi! Alhoewel ik dadelijk weer een hele nieuwe set kleding erbij krijg (aangepast design voor 2014), dus eigenlijk heb ik genoeg kleding. Echter als het echt iets aparts en moois wordt, dan ben ik over te halen!

    SforZ doet sowieso niet moeilijk over aantallen. Ik ken de eigenaren persoonlijk al jaren (en ze sponsoren mij) dus wie weet kan ik er een goede deal uit slepen. Qua ontwerp kan eigenlijk alles bij ze. Ze hebben een goede ontwerper (Eric).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten