Trainen vanavond?

Ik ben van plan vanavond een ronde op de MTB over de weg te gaan doen, precieze route heb ik nog niet in gedachten maar (verlichte) vrijliggende fietspaden genieten de voorkeur. De weersverwachting ziet er goed uit! Nog meer gegadigden? Zo ja: is 19.30 bij 'De Boerderij' afspreken een idee?

Reacties

  1. En uh meestal is 14:00 's middags in de winter niet vroeg genoeg om nog kijkers te trekken. Als ik de viewcount zo tel zijn er maar een paar man die dit bericht uberhaupt gezien hebben. De dag vantevoren is vaak praktischer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben op dinsdagavond meestal te vinden bij indoor action voor 5 kwartier spinning en kwartiertje core stability. Maar bij goed weer ook te porren voor buitenritje, mits natuurlijk op tijd op de hoogte.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik was idd aan de late kan met de post, maar had ook pas op het laatste moment mijn fiets in orde, vandaar...Afijn: volgende week nieuwe kansen....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed initiatief man.. Maar ik probeer echter buiten het seizoen zo vroeg mogelijk te fietsen. Ik zal dus niet vaak aanhaken helaas..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten