Stand XCM Trophy na vulkanbike

Hieronder het XCM klassement na de Vulkanbike. Ben benieuwd naar de stoere verhalen, want het weer was slecht en de koers taai. Hoe is het jullie zo vergaan?


Reacties

  1. Vulcanbike is niet mijn vriend.. Vanaf het begin erg slecht gehad. Elke klim moeten vechten om omhoog te komen. Gelukkig kwam ik halverwege Arjan achterop die na 2 uur het zelfde gevoel had. Met zijn tweeen op uitrij modus samen verder gegaan. De laatste 1,5 uur moest ik achter schakelen door met mijn voet de derrailleur omhoog te duwen, wat een bagger. Wel erg gezellig om eens een keer samen te rijden, en een tevreden gevoel dat ik hem wel uitgereden heb. Maar dit jaar nog niet zo afgezien.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben anders met zijn tweetjes en jullie moddermotivatiediptreintje wel de best-of gallery van Sportograf gehaald! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kon het eerste uur goed mee komen met de kopgroep, maar die bestond wel uit 30 man ofzo ;-) Na paar keer jo-jo-en aan het staartje moest ik lossen. Ik kon daarna maar moeilijk in mijn tempo komen, maar kon gelukkig aanhaken bij een groepje dat een lekker tempo reed. Helaas daarna nog wel een keer in een onbenullig bochtje onderuit gegaan en daar toch wel een paar minuten stil gestaan. Daarna kon ik het groepje waar ik in zat, inclusief een paar andere renners, wel weer terugpakken en toch nog (tevreden) als 24e te finishen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten