Bergrace Lunteren zo 22 september

Voor wie zondag 22 sept nog niks heeft staan.. En zin heeft in een wedstrijdje op een geweldig rondje (hopelijk wel beter weer als de vorige keer ;-).
Nu met een gezamelijke start van alle klasse om 12:00 = vet gezellig.. ;-)


Gelet op het geringe aantal voorinschrijvingen over de vier onderdelen, hebben wij de opzet en het programma behoorlijk aangepast.

Belangrijk. Zo zal om 12.00 uur de start van alle onderdelen tegelijk plaatsvinden.

De top 50 van Wageningen in het voorste vak, de voor- inschrijvingen in het tweede vak en de na- inschrijvingen in het derde vak.

Door iedereen zal er gestreden worden om het prijzengeld over de wedstrijd van 75 min.

Wie voor de 75 min. (zwart stuurbord) heeft ingeschreven gaat dan stoppen, de overige blijven dan rijden voor de 105 (groen) of 180 min (blauw).

De eerste op alle vier de onderdelen, dus ook de eerste dame, ontvangt een set Schwalbe Racing Ralph banden t.w.v. € 109,50.

Onder alle deelnemers worden verloot 5 sets Schwalbe banden Racing Ralph, 5 sets Schwalbe Insider banden t.w.v. € 61,80 en drie Specialized mini Air Tool t.w.v. € 19,90 en drie Specialized EMT Multi- Tool t.w.v. € 24,90.
Zo maakt iedereen kans op een aantrekkelijke prijs.
Kijk hiervoor op de achterzijde van het stuurbordje. De prijzen kunnen tegelijk worden meegenomen.

Alle dames (oranje stuurbord) ontvangen een Progress Dry Fast T-shirt winkelwaarde € 29,95 en een paar Progress fietshandschoenen met een winkelwaarde van € 13,95.

De tijdregistratie zal niet plaatsvinden d.m.v. een Pro Chip, met deze aantallen is dit veel te kostbaar, maar zal handmatig worden verzorgd door Dhr. Wim Snijder en Mw. Joke Snijder - Slaager.
De inschrijvingen zijn aangepast d.w.z. de kosten van de huur en het gebruik van de chip zijn niet in rekening gebracht.

De stuurbordjes kunnen worden opgehaald in de grote tent vanaf 10.30 uur op de Goudsberg.
Adres: Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren. Ingang t/o Recreatiepark De Goudsberg.

Kun je het niet vinden in deze opzet dan bestaat de mogelijk om de inschrijving, na ontvangst van deze mail, binnen 24 uur per mail te annuleren.

Op deze wijze kunnen wij jullie toch a.s. zondag een sportieve MTB uitdaging aanbieden, want dat blijft het in Lunteren.

Met sportieve groet,
Bergraceteam.

N.B. Maak er een sportief weekend van. Zaterdag a.s. vindt er op hetzelfde parcours een Trail en een Obstacle Run plaats.
Op vertoon van deze mail komen de na-inschrijfkosten bij deelname te vervallen. Meer info op www.bergracetrailrunningevent.nl

Reacties

  1. Top 50 van welke klasse? Ik had plaats 10 bij de 105 min in Wageningen... Maar als ik nu 75 min wil rijden. Wat dan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Das jammer dan.. ;-) Dat had ik ook, plek 17 bij 105min maar nu ingeschreven bij 75min gewoon. Omdat start nu gelijk is, heb ik wel gevraagd of ze het nog kunnen omboeken naar 105min (top50). Maar we zien wel, is toch meer een wedstrijd voor de fun.. :-)

      Verwijderen
    2. Ik kijk nog even of ik wel of niet ga rijden. Even kijken hoe alles loopt de komende week :)

      Verwijderen
  2. Succes en plezier! Ik zit in groesbeek te zwoegen om 8.00..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes en plezier! Ik zit in groesbeek te zwoegen om 8.00..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die pech van mij duurde toch wat langer dan gedacht. Het was een prima afsluiting van het seizoen geweest. De knie moet volgens het laatste oordeel van de fysio over zes weken volledig hersteld zijn.

    Misschien zie jullie mij verschijnen als toeschouwer.

    Enjoy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De rest in Lunteren natuurlijk........

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Was weer lekker! Had Millman bijna te pakken, ik kwam helaas net iets te kort in de sprint.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten