Weekend-training!

Bestaat er binnen de club ook zoiets als een weekend-training? Nu wordt er op Di en Do getraind, maar vraag me af of er ook vaak in het weekend wordt afgesproken, voor trainingen op de weg of in het bos?

En streetrace punten, worden die bij geschreven in het XC arnhem klassement of tellen die eigenlijk niet mee :)? In geval van "wel" dan krijgen nog een aantal leden punten volgens mij. In geval van "nee": Nevermind! :)

Reacties

  1. Ja, maar niet structureel. Er wordt onderling nog wel eens één op één afgesproken voor de zaterdag of de zondag. Door de hoeveelheid wedstrijden en marathons wordt meer daarvoor afgesproken via de blog. In de winter wordt er juist weer voor VTT's en trainingen in het weekend afgesproken via de blog, maar ook dit is niet structureel en op veelal eigen initiatief.

    Streetraces worden wel meegerekend. Ik heb Mirroi al verwerkt (drie namen geteld) alleen de stand nog niet geupload. Verder is dit jaar Ede en Goirle meegerekend. Als er nog zijn die ik gemist heb graag melden! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Idd.
    In het wedstrijd seizoen staat het weekend toch vaak in het teken van een XC of marathon. Daarnaast zit er vaak niet heel veel meer in als een beetje infietsen. En dat ene weekend dat er niks is wordt er vaak gewoon even met de matties geappt ;-)of spreken mensen onderling met elkaar af. Overigens kan t wel, doel van de blog is dat iedereen activiteiten kan posten, waarbij liefhebbers kunnen aanhaken. (Al blijkt uit het verleden dat de animo voor de weekenden toch vaak laag is).

    Buiten het wedstrijdseizoen draait het zich om en worden er voornamelijk activiteiten in het weekend gepost, zoals gezamelijk Vtt's rijden :-) Zin an!! Door de week nemen dan juist de activiteiten af, al zit er komende winter wellicht een doorstart van het hardlopen in..?! ;-)


    En blijven posten met zijn allen!! Kom je leuke mtb verhalen, nieuwsberichten of gewoon onzin tegen, ook posten die hap! :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat hardlopen betreft, ik nodig de sportievelingen uit om de 7 heuvelenloop mee te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Staat jaarlijks op de kalender en ik denk dit jaar ook weer. Wel op tijd inschrijven verwacht ik?

      Verwijderen
  4. Kan me bijna niet voorstellen dat de meesten deze nog niet gezien hebben, maar op eind september (22) Groebeeks Gruwelste? 90km door Reichswald. En.. een goed doel..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb hem vorig jaar gefietst en ga dit jaar weer. Mooie tocht en alles is super goed geregeld ( fietsenstalling, douche, pasta etc)

      Verwijderen
    2. Ga ik denk ik ook rijden. Even kijken hoe alles thuis loopt tegen die tijd :)

      Verwijderen
  5. 22e ga ik voor de Ironbike. Overweeg wel begin september de Rozendaalse veldloop mee te pakken. Nog wel ff wat bijtrainen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De bedriegertjes? Wanneer is die? Ik doe zelf de 10 mijl, 8sep, bridge2bridge. Ook pijnlijk denk ik..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rozendaalse veldloop is 4 september op een woensdagavond geloof ik. 10 mijl gaat zeker pijn doen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. R. Veldloop staat ook op mijn to do lijstje.

    Als ik dit zo lees, moet er van de winter zeker een vaste hardloop avond kunnen komen. Binnenkort ff nieuwe topic openen om te checken wie interesse heeft en welke avond het meest geschikt is....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben er ook zeker voor in. Ben uitgenodigd om de Amsterdam marathon te lopen eind oktober. In een vlaag van verstandverbijstering ja gezegd... Moet dus sowieso wat meer gaan trainen!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten