Sauerland marathon 17 augustus 2013

Op 17 augustus wordt in Grafschaft het startschot gegeven voor de SKS Sauerland marathon. Deze typische waldautobahn marathon gaat over 109 km en 2880 hm of 59 km en 1545 hm. Vooral geen singletracks maar hoogtemeters en kilometers stampen. Waarom dan toch? Omdat het vooral een leuke midzomerse grundlich georganiseerde marathon is. Meer info kijk hier.

Reacties

  1. Goede keus. Zonder je technische kwaliteiten te willen diskwalificeren is dit echt een ideale marathon voor jou. Veel tempoklimmen! En over het algemeen een breed veld. Ga je voor de 109 of de 59?

    Zelf ga ik, nadat ik eindelijk op basis van waarschijnlijk resultaten in het verleden in het licentievak mag staan, 59 km lang waterdragen. Mijn meisje heeft een weddenschap verloren en ik ga haar mentaal ondersteunen om de hoogtemeters weg te poetsen op weg naar de Krombacher alkoholfrei!

    Wij zullen proberen eenplaastje te bemachtigen in pension Vollmers. Dit betaalbare edoch smoezelige Hotel annex dorpskroeg ligt naast de start en is vanwege deze laatste twee aspecten de ideale uitvalsbasis. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga voor de 109 km! Had al een kamertje in Winkhausen (op 7 km) gereserveerd. Lekker makkelijk voor het losrijden, maar die dorpskroeg klinkt ook wel erg goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil deze ook weer eens gaan rijden, zal eens informeren of 'Vollmers' nog een plaatsje heeft....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Arnout, laat ff weten als je info over Vollmers hebt. Ik heb ook wel zin om mee te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gijs, ik heb antwoord van Vollmers: er is nog een Doppelzimmer voor 30 euro p.p., ontbijt incluis. Doen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. update: ik heb Vollmers gevraagd of hij deze nog beschikbaar had en zo ja: om hem dan meteen maar te reserveren, kan maar zo dat er nog meer gegadigden zijn...

      Verwijderen
    2. Hoi Arnout, thnx! Wat mij betreft doen. Geen geld toch en dicht bij de start. Ik twijfel nog over de 59 of de 109. Denk de laatste maar laat het even afhangen van komend weekend. Schrijg me volgende week wel in.

      Verwijderen
    3. Vollmers heeft bevestig, dus kamer is iig in orde!

      Verwijderen
  6. Wie rijdt er trouwens met wie mee vrijdagmiddag/-avond?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten