Stand XCO na Heeswijk en Oosterbeek

De bijgewerkte stand na de twee wedstrijden van het weekend. Er zaten weer goede resultaten bij. Kom maar op met die verhalen!

Reacties

  1. Heeswijk was simpelweg genieten! Heerlijk weer natuurlijk en het rondje lag er super bij. Na een goede start in het wiel van Ninko mijn positie goed kunnen verdedigen. Frank op een gegeven moment wel uit het zicht, maar Arjan nog achter me. Halverwege kon Arjan bij het groepje aansluiten en erover heen weer vertrekken. In de laatste ronde kon ik deze gasten gelukkig ook weer terug pakken. Uiteindelijk uit het zicht, maar wel in de klassering genoteerd: Frank 9e, Arjan 10e en ik 11e. Waarbij Bas ondanks ziekte in voorlopende weken, met een 20e plek ook weer erg goed heeft gepresteerd op zijn favoriete ronde. TOP dus :-)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig jeroen, koffie en appelgebak HET geheime wapen ;-). Bergrace was ook top. wel een leuke formule om iedereen tegelijk te laten starten. In groepjes van ca. 50 renners om de minuut laten starten. Werkte prima, geen last van elkaar.
    Wel weer pittig zo'n wedstrijdje, maar uitgereden en 16de van de 36. (zegt heel veel over het startveld ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf in Oosterbeek gereden. Voor het eerst de 4 uur solo. Was een gave ervaring. Zeer pittig parcours zoals bekend en na 2,5 uur de eerste lichte kramp, maar redelijk onder controle kunnen houden. Verval in de 9 ronden op 2 minuten kunnen houden, als 20e van de 84 gefinished, Mike dus 8e. Die heb ik alleen bij de start gezien;-). Smaakt naar meer!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten