MTB-Arnhem trophy UPDATE!

Op het sluiten van de maand mei een update van de MTB Arnhem trophy. Hierin meegenomen de Strava challenge van mei. Iedereen die nu nog wat wil uploaden wat hij/zij in mei heeft gereden moet met een goed verhaal komen.Verder bijgewerkt Holten (muv masters 1 want nog steeds niet op knwu site) en de Saarschleifen.

Strava Mei: A12 trail

De A12 trail was blijkbaar lastig te vinden want niet heel veel losse pogingen. De snelste man was Robin en adel verplicht want hij had de KOM al voor de maand begon en op de 31e werd deze voor de zekerheid nog even een tats retenscherper gezet. Uitslag:
1) Robin 15 punten
2) Herman 10 punten
3) Jeroen K. 5 punten.


Strava Mei: Trail du Ekoï


De trail du Ekoï wat één van de vaste conditierondjes is werd wat scherper betwist. Tom had begin mei al aangekondigd te gaan pieken om eind van deze maand iedereen de achterkant van zijn fiets te laten zien. Lichamelijk ongemak hielpen niet mee en de ex aequo KOM met Jeroen B. was een feit. En hoeveel reserve ekoï's Robin ook heeft aangemaakt zijn KOM in potentie redde het niet, it's all in the Strava game, want een beetje hulp van je GPS is best prettig.
Uitslag
1) Tom 15 punten
2) Jeroen B. 15 punten
3) Robin 5 punten





XCM na Saarschleifen

XCO na Holten
 

De bijgewerkte XCO stand hiernaast, waar Arjan als een sluipmoordenaar naar plaats 1 is gestegen , mede door een super resultaat in Holten, en daarmee aantoont dat je ook zonder Strava bonussen hoog kunt eindigen. In de XCM doen de weinige deelnemers in Orscholz de topprestatie van (een zieke) Frank geen eer aan en kruipt hij slechts een beetje dichter naar Jeroen B. toe.


















Dan nu de Strava uitdagingen van de maand juni.

Eerste is de Tonbergtrail. Voor de opletters afgelopen dinsdag zat hij in het rondje toen Mike zijn ketting aan het restaureren was. Niet allen een trail voor fitte krachtpatsers, maar ook voor de stuurlui aan wal (kijk maar naar de huidige KOM ;-) )

Tweede trail voor juni is de Clement van Maasdijk trail over de Heide bij Warnsborn.Ook daar is de huidige KOM geen onbekende en er hebben er al meer geoefend. Let op dit is de berg "op" variant. Power is noodzakelijk, maar sturen moet je ook kunnen.

Reacties

  1. Ik heb de A12 route gevonden en een tijd gemaakt. Ik ben nog aan het werken aan mijn smoes waarom ik dit pas in juni doe :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Herkansingen in juni dan maar. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten