**Oproep aan allen**

Nog even een oproep aan allen om vooral (conform art. 9 van het manifest ;-) berichten op de MTB-Arnhem blog te blijven posten. Dit mogen alle soorten berichten zijn 'voor en door bikers'. Zoals leuke nieuws berichtjes, verhalen over mooie tochten die je hebt ondernomen, wedstrijden, marathons of toertochten die op jouw agenda staan, of gewoon een oproep of iemand nog zin heeft om te gaan biken. Het succes van MTB-Arnhem bestaat uit de input van jullie allemaal!

Reacties

  1. Ha Jeroen, dat zou ik best willen maar dat kan ik niet. Op een of andere manier heb ik niet dag pennetje boven in beeld waarmee ik een topic kan starten. Misschien hebben meerdere bloggers daar last van

    Maurits

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, is volgens mij een bug wat bij mij ook nog wel eens het geval wil zijn. Als ik hem een paar keer F5 verschijnt hij vaak wel weer. Ligt ook aan je browser.

      Een andere manier is eerst naar blogger.com te gaan en daar in te loggen. Vanuit dit hoofdmenu kan je dan ook kiezen voor bericht plaatsen.

      Tevens is het vanuit daar mogelijk te kiezen voor reacties, zodat je alleen de laatste reacties ziet, en niet alle posten apart hoeft te openen.

      Laat nog maar even weten als je er niet uit komt..

      Verwijderen

Een reactie posten