Aftertalk en standen XCO/XCM trophy 12 mei

Na weer een lang raceweekend met daarin op drie fronten koers de nieuwe standen.
XCO edit 13 mei 2013


XCM 12 mei 2013
In deze standen zijn de streetrace Ede, de Stappenbelt Trophy (muv funklasse, want nog niet gevonden) en Les Cimes de Waimer verwerkt.

Hoe verging het iedereen?

Reacties

  1. Zelf redelijk gereden op de langste afstand bij Les Cimes. Voor de doelstelling (top 100) waren de benen niet goed genoeg. Ook het starten in het tweede startvak hielp niet echt omdat je toch (nog wat) meer tussen langzamere kortere afstand rijders kwam als de routes op bepaalde singletracks samen kwamen en je regelmatig uit je ritme kwam. Verder vooraf veel regen, maar tijdens de koers geen water van boven. Wel veel bagger op de paden en het was veel glibberen, maar vooral geniet op heel veel hele gave trails en technische uitdagingen. Ondanks dat de benen wat tegenvielen toch veel met een grijns (en soms grimas) rond gereden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie marathon. Redelijk tevreden met tijd van 5.55u. Zoals Jeroen wel aardig wat filevorming gehad, met name in de eerste 10km maar inderdaad ook op punten waar de deelnemers van de kortere afstanden ook reden. Verder naast een kleine crash en een keer verkeerd rijden vooral genoten. De klims bij de groeve en skibaan zijn echt top en er zitten ook een paar behoorlijk uitdagende trailafdalingen in die erg de moeite waard zijn. Voor herhaling vatbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah.. was dat bij de groeve..? Ik zag alleen een enorm lang en steil stenen puinpad, waarvan ik de laatste meters er toch helaas af moest.. Volgende keer toch even tijd nemen om om me heen te kijken.. ;-)

      Verwijderen
  3. Ik heb ook heerlijk gereden tijden de Cimes de Waimes en Apeldoorn. In Belgie vooraf erg tegen de modder opgezien en op zaterdag weer, maar tijdens de wedstrijden eigenlijk geen last van gehad :-) De marathon heerlijk gereden en lopen genieten van de technische single trails, vlonders met drop-offjes erin en het toch iedere keer weer geweldige uitzicht. In Apeldoorn was ook een erg leuk rondje uitgezet met het nodige klim en stuurwerk. Uiteindelijk de eerste keer dit jaar in het prijzengeld gereden = blij ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Netjes kort gereden in Apeldoorn!

      Verwijderen
    2. Netjes Jeroen, zullen vast nog wel meer enveloppen volgen!

      Verwijderen
    3. Is niet vanzelf sprekend ;-) Maar thx voor t vertrouwen..

      Verwijderen
  4. Zelf in Apeldoorn meegedaan in de funklasse. Startnr 52, maar kon in de eerste ronde mooi voorin komen. Doel was 15e plek, en uiteindelijk als 17e geeindigd, lekker gereden. Maar ik sta fout in de uitslagen die er nu op staan :-( Sta als 53e ipv 17e! Heb ze al een mail gestuurd. Dit voelt als een dompertje natuurlijk! En voor ons klassement ga ik er van uit dat we de juiste uitslag pakken natuurlijk ;-) Eventueel kan ik een getuige oproepen die als 15e finishte en waar ik voortdurend mee gebatteld heb...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze hadden in Apeldoorn een leuk rondje neergelegd. Ik heb in totaal 1,5 ronde gefietst toen ik serieuze ruzie kreeg met mijn fiets. Helaas heeft de fiets het niet gered en was mijn scheenbeen sterker, linker staande achterbrug doormidden!! Das echt K&%#$.
    Dit keer zal ik sneller helen dat de fiets en ga op zoek naar een een 29"er. Iemand nog een goed idee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Respect the power.. ;-) suc6 met zoeken naar n nieuwe Bike..

      Verwijderen
    2. Weer een Canyon? Die zijn dik afgemonteerd en prima geo. Weet niet wat je budget is overigens.

      Verwijderen
    3. Nog geen idee wat het gaat worden. Of iets vergelijkbaars tov nu maar dan 29 inch. Canyon blijft een goede optie qua prijs, afmontage en kwaliteit.

      Verwijderen

Een reactie posten