Results XC Norg + Stand XC MTB-Arnhem

In Norg waren de amateurs iig weer goed vertegenwoordigd. Dit keer met korte broek, op naar de lente. Een snelle scan leverde de volgende mooie resultaten op.

Amateurs
7. Frank M
13. Ninko D
15. Tom S
17. Nick vd H
24. Jeroen B
29. Arjan L
30. Bas C
58. Lars E

Laat maar even weten als je er nog niet of onjuist op staat.


Edit Kex 08-apr-2013: stand MTB Arnhem

Reacties

  1. De uitslag is in mijn geval vertekend. (smoesjes he ;) ) Eindelijk weer goede benen (bedankt warmer weer!), en reed samen met Frank en nog 2 anderen voor plek 7. Helaas een leeglopende achterband in de laatste ronde waardoor ik een patroon moest gebruiken (en veel plekken verloor).

    Verder dik tevreden en moraal is weer terug!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb overigens ook heerlijk gereden.. één ronde op kop van een groepje gereden, maar daardoor te veel in het rood gegaan. Vervolgens één ronde bij Bas in het wiel afgezien en één ronde met Arjan op kop. In de laatste ronde kwam weer wat power terug zodat ik nog wat mensen kon oprollen. :-) Helaas de sprint aan het einde van twee andere verloren.. Maar weer een erg leuke wedstrijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Was weer lekkere wedstrijd. Het leek er gewoon op alsof ik weer fatsoenlijke benen begon te krijgen :) Zit nu alleen met een knieblessure opgescheept. Die zat er al een beetje aan te komen, maarja je wilt toch koersen he :) Zondag nog 3 uur in de bossen gereden met 2 teammaatjes en nu kan ik de trap niet meer af lopen :) ff rustig dus! Maar norg was zeker mooie koers. Eindelijk weer eens lekker weer en vind het echt een zalig rondje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bij mij een slechte start, maar daarna goed op kunnen schuiven. Lekker hoog tempo kunnen rijden en op een klein oponthoudje in de eerste ronde na liep het technische ook super. En met het zonnetje erbij was het een top koersje! En het blijft inderdaad een top parcours :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten